Μπόσνιακ: Δίνουμε το 100% για τον κόσμο

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2009 20:10
A- A A+

Αισιόδοξος εν όψει της νέας σεζόν εμφανίστηκε ο άσος του Ηρακλή, Ίβάν Μπόσνιακ.

Ο «γηραιός» άφησε πολλές υποσχέσεις μετά τη φιλική νίκη με 3-1 επί του Λεβαδειακού και ο Κροάτης επιθετικός, μιλώντας στο «Αθλητικό Metropolis», τόνισε πως η ομάδα είναι ικανή να πρωταγωνιστήσει.

«Ήταν το πρώτο φιλικό στην έδρα μας, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλά γιατί αγωνιστήκαμε με νέα τακτική. Είμαστε μια νέα ομάδα, χρειάζεται χρόνο να προσαρμοστούμε καλύτερα, αλλά έχουμε χρόνο για να είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Ένιωσα ένα ωραίο συναίσθημα στο γήπεδο μας με τον κόσμο δίπλα μας», ανέφερε αρχικά ο Μπόσνιακ ενώ στη συνέχεια είπε:

«Δεν έχουμε ακόμη την φρεσκάδα που θέλουμε να έχουμε στα επίσημα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά θα την αποκτήσουμε σύντομα. Είμαστε δεμένοι σαν ομάδα και αυτό είναι σημαντικό για να πρωταγωνιστήσουμε στο νέο πρωτάθλημα. Ο στόχος είναι να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή θέση.

Δεν ξέρω τι έγινε πέρυσι, αλλά ξέρω ότι αυτή την στιγμή η ομάδα προσπαθεί να παίξει γρήγορα και να δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Παλεύει ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο. Προσπαθούμε να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για τον κόσμο. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις