Κετσπάγια: Σοβαροί και προσεκτικοί

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009 18:12
A- A A+

Σοβαρότητα ζήτησε από τους παίκτες του ο Τιμούρ Κετσπάγια, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου. Ο Γεωργιανός τεχνικός τόνισε πως αν η ομάδα παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο δεν θα έχει κανένα πρόβλημα κόντρα στην Σέριφ.

Την προσοχή των παικτών του κόντρα στην Σέριφ ζήτησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

«Παρακολούθησα από κοντά τη Σερίφ. Είναι μία πειθαρχημένη ομάδα, με υπομονή στο παιχνίδι της και περιμένει να κάνει το λάθος ο αντίπαλος. Διαθέτει γρήγορους επιθετικούς και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις στημένες φάσεις. Φυσικά έχει αδυναμίες, τις οποίες έχουμε εντοπίσει και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε», υποστήριξε αρχικά ο Γεωργιανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός θεωρητικά είναι το φαβορί, αλλά η Σερίφ ήταν αουτσάιντερ και στους δύο προηγούμενους γύρους που συμμετείχε, κι όμως προκρίθηκε. Θα πρέπει συνεπώς να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με σοβαρότητα και προσοχή».

Για το αν πηγαίνει για την νίκη ή για σκόρ πρόκρισης, ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν κατηγορηματικός: «Εμείς ήρθαμε για να νικήσουμε. Τι θα συμβεί θα το δούμε μετά τον αγώνα. Και η ισοπαλία είναι καλή σαν αποτέλεσμα, αλλά εμείς έχουμε ως στόχο τη νίκη, για να κάνουμε όσο πιο εύκολη γίνεται τη ρεβάνς. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και αυτό περιμένουμε να πετύχουμε την Τρίτη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνίζεται σταθερά στο Champions League».

Όταν ρωτήθηκε γιατί ο Ολυμπιακός δεν επέλεξε να προπονηθεί στο γήπεδο της Σέριφ, αλλά σε αυτό της Ζίμπρου υποστήριξε: «Όταν πήγα να δω το παιχνίδι της Σέριφ την περασμένη εβδομάδα, έκανα μιάμιση ώρα για να φτάσω στο γήπεδο. Θα ήταν κουραστικό για την ομάδα να κάνει το ίδιο».

Για τα μεταγραφικά τόνισε: «Δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτε άλλο πριν την αναμέτρηση της Τρίτης και μετά από αυτή δεν θέλω να σκέφτομαι τίποτα πριν τον επαναληπτικό».

Από πλευράς παικτών, ο Γιώργος Γκαλίτσιος ανέφερε: «Είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Πρέπει να αποδείξουμε στο γήπεδο ότι δίκαια θεωρούμαστε φαβορί. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να αγωνίζεται σε ένα θεσμό όπως το Champions League και γιΆαυτό προετοιμαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις