«Χωρίς φόβο κόντρα στον Ολυμπιακό»

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009 20:48
A- A A+

Με σεβασμό, αλλά χωρίς φόβο θα αντιμετωπίσει η Σέριφ Τίρασπολ τον Ολυμπιακό στην αναμέτρηση Τρίτης για τα πλέι οφ του Champions League, όπως ανέφερε ο βοηθός προπονητή του συλλόγου στη συνέντευξη Τύπου.

Με ανυπομονησία περιμένουν στις τάξεις της Σέριφ τον αυριανό αγώνα κόντρα στους «ερυθρόλευκους». Αυτό φαίνεται άλλωστε και από τις δηλώσεις του βοηθού προπονητή της ομάδας, Αντρέι Σοσνίτσκι, ο οποίος έδωσε τα παρόν αντί του τιμωρημένου Αλεξέι Κουτσούκ στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

«Αυτό το ματς είναι μεγάλης σημασίας για όλη την πόλη. Περιμέναμε πολύ καιρό τούτη τη στιγμή, έχουμε φιλοδοξίες, αλλά αναγνωρίζουμε πως ο Ολυμπιακός είναι πιο γνωστός στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο Σοσνίτσκι ενώ πρόσθεσε:

«Δεν φοβόμαστε τον αντίπαλο, τον σεβόμαστε. Θέλουμε να αγωνιστούμε και να δείξουμε την αξία μας. Πρέπει να παίξουμε με υπομονή. Θα προσέξουμε την άμυνά μας, αλλά θα παίξουμε για τη νίκη, με οποιοδήποτε σκορ. Αν δεν περάσουμε στους ομίλους, θα απογοητευτούμε».

Στο μεταξύ, ο τερματοφύλακας της Σέριφ, Στάνισλαβ Νάματσκι, ανέφερε: «Κάθε παίκτης του Ολυμπιακού είναι επικίνδυνος. Είναι ομάδα υψηλού επιπέδου και αν πρέπει να ξεχωρίσω κάποιον, αυτός είναι ο Λεντέσμα που παίζει στο κέντρο».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις