Παναθηναϊκός: Με Γκάμπριελ στην αποστολή

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2009 21:39
A- A A+

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού εν όψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο Μαδρίτης την Τετάρτη συμπεριλήφθηκε ο Γκάμπριελ, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας.

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γκάμπριελ στον αγώνα με την Ατλέτικο την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ για τα πλέι οφ του Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μέσος των «πρασίνων» ακολούθησε και τη Δευτέρα ατομικό πρόγραμμα καθώς υποφέρει από διάστρεμμα, ωστόσο ο Χενκ Τεν Κάτε αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην αποστολή, προσδοκώντας σε ταχεία ανάρρωση του.

Αντίθετα εκτός έμειναν οι Πετρόπουλος, Μελίσσης και Μαχλέλης για λόγους τακτικής, ο ανέτοιμος Σεντρίκ Καντέ καθώς και ο τιμωρημένος Σαριέγκι.

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρόγραμμα της Δευτέρας με ζέσταμα και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με έμφαση στην τακτική. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις στα τελειώματα φάσεων.

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας, ότι λόγω επιστροφών, περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων του αγώνα με την Ατλέτικο θα τεθεί προς διάθεση. Η διάθεση θα γίνει αύριο, Τρίτη 18 Αυγούστου αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Λ. Αλεξάνδρας από τις 10.00 το πρωί μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις