Προς Εσπανιόλ ο Όσκαρ

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009 11:22
A- A A+

Ο Όσκαρ Γκονζάλεθ ήρθε στον Ολυμπιακό όταν ήταν προπονητής ο Ερνέστο Βαλβέρδε και όπως όλα δείχνουν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τον συμπατριώτη του. Ο Ισπανός μέσος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Εσπανιόλ με τη μορφή δανεισμού. Προτάθηκε ο Κιούελ αλλά... Καμία επαφή Γκουτιέρες με Ολυμπιακό.

Ο Οσκαρ βρίσκεται στην Μολδαβία με την αποστολή των «ερυθρολεύκων» και αυτή δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία του με την ομάδα. Ο Κετσπάγια δεν δείχνει να πολυπιστεύει στον Ισπανό και είναι προτιμότερο να δοθεί σε άλλο σύλλογο.

Κύρια υποψήφια για να τον εντάξει στο δυναμικό της είναι η Εσπανιόλ και θα φανεί τις επόμενες ημέρες αν αυτό το σενάριο θα γίνει πραγματικότητα.

Προτάθηκε ο Κιούελ αλλά...

Ο Χάρι Κιούελ προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Αυστραλός μέσος της Γαλατασαράι που είχε σκοράρει στο περσινό παιχνίδι κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ζήτησε να φύγει από την τουρκική ομάδα. Ο διεθνής άσος βλέπει με πολύ καλό μάτι την περίπτωση των πρωταθλητών Ελλάδος αλλά οι Πειραιώτες δύσκολα θα ενδιαφερθούν.

Μέσα στις επόμενες ημέρες η διοίκηση του Ολυμπιακού θα πάρει τις οριστικές αποφάσεις για τα μεταγραφικά και αφού πρώτα έρθει σε συνεννόηση με τον Τιμούρ Κετσπάγια. Τις τελευταίες μέρες υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ αναφέρουν ότι περιμένουν πρώτα να τελειώσει το παιχνίδι της Μολδαβίας για να δει ο Ολυμπιακός πόσες πιθανότητες έχει να μπει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. ¶λλωστε με την παρουσία εκεί μπαίνουν αυτόματα στα ταμεία του 5,5 εκατομμύρια ευρώ ενώ αν μείνει εκτός και ο Παναθηναϊκός, δέκα εκατομμύρια ευρώ.

«Καμία επαφή Γκουτιέρες με Ολυμπιακό»

Ο Γιόνας Γκουτιέρες όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του παίκτη, Πέδρο Μπράβο μίλησε στην εφημερίδα «Εξέδρα» και τόνισε ότι δεν έχει επαφή με τους πρωταθλητές «Δεν μιλάω με τον Ολυμπιακό και για να πάρει η ελληνική ομάδα τον Γκουτιέρες θα πρέπει να μιλήσει με τον μάνατζέρ του, δηλαδή μ’ εμένα. Και από τον Ολυμπιακό δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους. Γνωρίζω τον κ. Χρυσικόπουλο, αλλά δεν έχουμε κάποια επαφή τον τελευταίο καιρό. Δεν θέλω να αναφερθώ στο θέμα της Πόρτσμουθ γιατί είναι κάτι που αφορά εμένα, τον πελάτη μου και τις δύο ομάδες. Πάντως, αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι ο Γιόνας δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στη Νιούκαστλ. Δεν θα μείνει εκεί».

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις