Ατλέτικο: Οφείλουμε να προκριθούμε

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009 14:22
UPD:14:33
A- A A+

Οι παίκτες της Ατλέτικο οφείλουν να προκριθούν στους ομίλους του Champions League, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, τονισε σε δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο.

Ο πρόεδρος του μαδριλένικου συλλόγου εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ατλέτικο Μαδρίτης θα πάρει το "εισιτήριο" για τους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης:

"Έχω καλό προαίσθημα. Δεν πιστεύω πως θα αποκλειστούμε από τον Παναθηναϊκό. Θα πρέπει όμως να ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο μας. Μπορούμε όμως και πρέπει να τα καταφέρουμε. Είναι υποχρέωσή μας να προκριθούμε. Στόχος μας είναι να καθιερωθούμε στο Champions League και μελλοντικά να μη χρειάζεται να δώσουμε προκριματικά για να μπούμε στους ομίλους. Είναι πολύ σημαντικό και από οικονομικής άποψης".

"Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Πρέπει να μετατρέψουμε την… κόλαση σε παράδεισο, να βάλουμε τα θεμέλια πρόκρισης στην Αθήνα και να ολοκληρώσουμε το έργο στην έδρα μας, μπροστά στους οπαδούς μας. Δεν πρέπει να δώσουμε μεγάλη σημασία στον κόσμο. Το ίδιο συμβαίνει και όταν έρχονται άλλες ομάδες να παίξουν στο ‘Βιθέντε Καλντερόν’. Οι οπαδοί είναι παθιασμένοι με την ομάδα τους θέλουν να τη δουν να νικάει. Οι παίκτες μας είναι έμπειροι και πιστεύω πως δεν πρέπει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με το θέμα αυτό".

πηγή www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις