Σκορ πρόκρισης θέλει απόψε ο Ολυμπιακός

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009 19:14
A- A A+

Στο Τιρασπόλ της Μολδαβίας, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει (21:45, MEGA) τη Σέριφ, στον πρώτο αγώνα για τα πλέι οφ του Champions League και θέλει να πάρει από τώρα σκορ πρόκρισης. Σοβαρότητα και συγκέντρωση ζήτησε ο προπονητής των Πειραιωτών, Τιμούρ Κετσπάγια, που θα επιλέξει το 4-5-1.

Η επιστροφή στα… σαλόνια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, είναι ο μεγάλος στόχος του φετινού Ολυμπιακού, ο οποίος έχει κόντρα στη Σέριφ μία τεράστια ευκαιρία, να γεμίσει με πολλά εκατομμύρια ευρώ τα ταμεία του, προχωρώντας παράλληλα και σε δύο καλές μεταγραφές.

Πέρυσι υπήρξε οικονομική ζημία στο σύλλογο του Πειραιά, μετά τον αποκλεισμό από την Ανόρθωση και γι΄ αυτό το λόγο, ο Κετσπάγια δε σταματά να μιλά για σοβαρότητα και πειθαρχία, έτσι ώστε, από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, να έρθει θετικό αποτέλεσμα, που θα προσφέρει ηρεμία και σιγουριά…

Δεδομένα, ο αντίπαλος δεν προβληματίζει, όμως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί το «άγνωστο». Στο γήπεδο κρίνονται όλοι και εκεί οι Πειραιώτες, οφείλουν να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και να δώσουν παράλληλα την ευκαιρία στη διοίκηση της ομάδας, να «κλείσει» από τώρα τις δύο μεταγραφές που επιθυμεί.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, θα επιλέξει το 4-5-1, με τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Ζεβλάκοφ και Ραούλ Μπράβο στα άκρα της άμυνας, τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ στο κέντρο αυτής, τους Λεντέσμα, Μαρέσκα και Ντουντού στα χαφ, τον Γκαλέτι ως δεξί εξτρέμ και το Ζαϊρί (ή το Λεονάρντο) ως αριστερό. Μοναδικός προωθημένος, θα είναι ένας εκ των Μήτρογλου ή Ντιόγο. Στην αποστολή είναι επίσης, οι Πάρντο, Κ. Παπαδόπουλος, Ντομί, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Σοϊλέδης και Πάντος.

Από τη μεριά της, η Σέριφ θα αγωνιστεί και εκείνη με το 4-5-1, προσπαθώντας το «χτυπήσει» με την ταχύτητά της, σε κάποια αντεπίθεση. Οι Μολδαβοί παρουσιάζονται προσγειωμένοι, γνωρίζοντας πως το έργο τους θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουν σε θετικό αποτέλεσμα. Στον πάγκο τους, θα καθίσει ο βοηθός προπονητή, κ. Στατσίνσκι, επειδή ο Λεονίντ Κουτσούκ είναι τιμωρημένος.

Διαιτητής του αγώνα, θα είναι ο ¶γγλος, Μάρτιν ¶τκινσον, ο οποίος «σφυρίζει» από το 2003 στην Premier League και από το 2007 σε διεθνές επίπεδο. Στο παλμαρέ του έχει 20 ματς UEFA και ένα Champions League…

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις