Κατσουράνης: Η Ατλέτικο το φαβορί

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009 22:11
A- A A+

Ο Κώστας Κατσουράνης έχρισε φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Έλληνας διεθνής «έκλεισε» τη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ατλέτικο, μιλώντας μετά τον προπονητή του και αφού είχαν προηγηθεί οι Ισπανοί.

«Με την ομάδα της Πράγας παίζαμε με την πλάτη στον τοίχο, γιατί θα αδικούσαμε τους εαυτούς μας αν δεν περνούσαμε στην επόμενη φάση. Τώρα δεν υπάρχει καθόλου άγχος. Η Ατλέτικο είναι το μεγάλο φαβορί. Εμείς αν θέλουμε να έχουμε τύχη δεν θα πρέπει να αφήσουμε την Ατλέτικο να τρέξει. Αν βρει χώρους θα είναι δύσκολο για μας. Αν δεν βρει χώρους θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης, αρχής γενομένης από αύριο», είπε ο μέσος του Παναθηναϊκού.

Για την παρουσία του κόσμου τόνισε: «Το να είναι γεμάτο το γήπεδο θα είναι θετικό για μας. Ο κόσμος στην Ελλάδα είναι πιο εκδηλωτικός και θα μας δώσει ώθηση. Θα τα δώσουμε όλα στα 90 λεπτά και αυτό θα είναι το μήνυμά μας προς τον κόσμο. Η απόδοσή μας στον αγωνιστικό χώρο».

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, όπως τόνισε ο Κατσουράνης. «Αυτοπεποίθηση έχουμε. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό. Είμαστε γηπεδούχοι, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε κάποιο γκολ και αν δε δεχτούμε γκολ θα έχουμε πετύχει το στόχο μας. Το πώς θα γίνει αυτό μόνο στο γήπεδο μπορούμε να το δούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τη θέση στην οποία θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής του, ο ίδιος δήλωσε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει είτε ως μέσος είτε ως στόπερ, αφού το έχει κάνει και κατά το παρελθόν.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις