Σέριφ-Ολυμπιακός 0-2

Τρίτη, 18 Αυγούστου 2009 23:47
UPD:23:51

A- A A+

Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση ο Ολυμπιακός κατάφερε να αποδράσει από την έδρα της Σέριφ με 0-2, χάρη στα τέρματα των Ντουντού και Μήτρογλου και πλέον είναι με το ένα πόδι στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο μέρος ξεκίνησε ιδιαίτερα νωθρά για τους "Πειραιώτες", οι οποίοι βρέθηκαν να περιμένουν τις επιθέσεις της Σέριφ. Βέβαια, η ομάδα του Τιρασπόλ μόνο να σκοράρει δεν κατάφερνε αφού σούταρε άπειρες φορές, στέλνοντας την μπάλα διαρκώς στις εξέδρες.

Στο 37ο λεπτό ο Ντιέντιου πήγε να κάνει την ζημιά στην ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια αλλά δεν μπόρεσε να στείλει από... το μισό μέτρο την μπάλα στα δίχτυα του Αντώνη Νικοπολίδη.

Ο Ολυμπιακός άφηνε τα λεπτά να περνούν ανεκμετάλλευτα, μέχρι που έφτασε το 44ο λεπτό και οι Μολδαβοί... άρχισαν να ιδρώνουν. Ο Ζαϊρί εκτέλεσε το κόρνερ, ο Αβραάμ έπιασε την κεφαλιά αλλά τον νίκησε... το δοκάρι του Ναμάσκο.

Η ομάδα του Γεωργιανού τεχνικού δεν απειλούσε τους πιο έτοιμους Μολδαβούς, ενώ ήταν εμφανές πως αν οι "ερυθρόλευκοι" έβγαιναν μπροστά, τότε οι παίκτες της Σέριφ θα είχαν προβλήματα. Τα πράγματα δεν άλλαξαν μέχρι την ανάπαυλα και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να σημειώσουν κάποιο τέρμα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Ολυμπιακό αφού μόλις στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, ο Ντουντού έκανε το 0-1. Ο Βραζιλιάνος μέσος ζύγισε το πόδι του και με έναν κεραυνό άνοιξε το σκορ για τους "ερυθρόλευκους".

Στο 54ο λεπτό οι "ερυθρόλευκοι" λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους αλλά το απευθείας φάουλ του Γκαλέτι πρόσκρουσε στον Ναμάσκο και μετά στο δοκάρι της Σερίφ.

Ο Κετσπάγια συνέχιζε να φωνάζει στον Ζαϊρί και ένω όλα έδειχναν πως θα τον αντικαταστήσει, φρόντισε να ξαφνιάσει τους πάντες βάζοντας τον Λεονάρντο στην θέση του Γκαλέτι. Κατόπιν τούτου, ο Μαροκινός... ζογκλέρ πέρασε στο δεξί άκρο της μεσαίας γραμμής.

Εκεί έδειξε να απειλεί περισσότερο και μάλιστα στο 77ο λεπτό ξεκίνησε από τα πόδια του μια μεγάλη φάση. Ο Ζαϊρί έσπασε στον Μαρέσκα, αυτός έδωσε κατευθείαν στον Ντουντού, αυτός πέρασε όποιον βρήκε αλλά στο τετ α τετ νικήθηκε από τον Ναμάσκο.

Στο 79ο λεπτό ο Κετσπάγια έβαλε τον Κώστα Μήτρογλου στην θέση του Ντιόγκο και αυτός φαίνεται πως τον δικαίωσε για την επιλογή του. Ο Έλληνας φορ ένα λεπτό αργότερα έβαλε σωστά το σώμα και με ήρεμο πλασέ, διπλασίασε τα τέρματα των πρωταθλητών Ελλάδος.

Οι συνθέσεις:

Σέριφ Τιρασπόλ (Λεονίντ Κούτσουκ): Ναμάσκο, Ροντρίγκες, Ταρκνισβίλι, Ρουάμπα, Κορνέενκοφ, Ντιέντιου, Αρμπάνας(69΄Μπούλατ), Σουβόροφ (57΄Βολκόφ), Μπαλίμα, Κάρποβιτς, Εροκιν

Ολυμπιακός (Τιμούρ Κετσπάγια): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Αβρ. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο (47΄Ντομί), Λεντέσμα, Ντουντού, Μαρέσκα, Γκαλέτι(62΄Λεονάρντο), Ζαϊρί, Ντιόγο(79΄Μήτρογλου)

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις