Περπέρογλου: Είμαστε σε καλό δρόμο

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2009 20:42
A- A A+

Η προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει Ευρωμπάσκετ μπαίνει στην τελική ευθεία με τη διεξαγωγή του «Διεθνούς Τουρνουά» που ανοίγει σήμερα (9:45μ.μ.) την αυλαία του με την αναμέτρηση της Σερβίας με τη Λετονία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει αύριο (9:45μ.μ., ΝΕΤ) τους Λετονούς, με τον Στράτο Περπέρογλου να παραδέχεται ότι αυτά τα παιχνίδια αποτελούν ιδανική ευκαιρία για την Εθνική να μετρήσει τις δυνάμεις της.

Παράλληλα, οι Έλληνες διεθνείς περιμένουν από το αυριανό παιχνίδι με τη Λετονία τα συμπαράσταση του κόσμου, αφού οι αντίπαλοι είναι σαφώς ανώτερης δυναμικής από τη Ρουμανία. «Έρχονται για εμάς πιο δυνατά παιχνίδια, η Λετονία είναι σίγουρα πιο ισχυρή από τη Ρουμανία την οποία ήδη αντιμετωπίσαμε, ενώ και η Σερβία έδειξε ήδη ότι είναι δυνατή.

Ξεκινούν τα πιο δυνατά τεστ και σε αυτούς τους αγώνες θα δούμε τις δυνάμεις μας και σε πιο σημείο βρισκόμαστε» ανέφερε ο Στράτος Περπέρογλου και πρόσθεσε: «Σίγουρα θα βοηθούσε να δούμε και τον κόσμο στο πλευρό μας στα παιχνίδια αυτά που ακολουθούν, σε ένα νέο ξεκίνημα ουσιαστικά της Εθνικής Ομάδας, στο χτίσιμο αυτό μιας ουσιαστικά νέας ομάδα που γίνεται. Είμαστε σε καλό δρόμο. Θέλουμε όμως ακόμη δουλειά. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας να βελτιωθούμε και είναι θετικό πως έχουμε αρκετά παιχνίδια αυτές τις μέρες ώστε να ''δέσουμε'' πιο πολύ ως ομάδα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις