Συμφώνησαν Κόκκαλης-Κετσπάγια

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2009 21:33
A- A A+

Συνάντηση με τον Τιμούρ Κεστπάγια είχε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Σωκράτης Κόκκαλης, στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη την Παρασκευή. Οι δύο άνδρες συνομίλησαν για περίπου μία ώρα και συμφώνησαν να γίνει άμεση κίνηση για την απόκτηση ενός αριστερού χαφ.

Η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στην προπόνηση των «ερυθρόλευκων» δεν επεφύλασσε κάποιο συγκλονιστικό νέο, ωστόσο επιβεβαιώθηκε το γεγονός πως η ομάδα του Πειραιά θα κινηθεί για τη μεταγραφή ενός αριστερού χαφ.

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είχε συζήτηση μιας ώρας με τον Τιμούρ Κετσπάγια ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο… τραπέζι έπεσαν μερικά ονόματα υποψήφιων μεταγραφικών στόχων για την αριστερή πτέρυγα.

Το σίγουρο είναι πως οι πρωταθλητές εξετάζουν πολλές περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση, ωστόσο ουσιαστικές εξελίξεις θα δρομολογηθούν μετά το ντέρμπι της πρεμιέρας με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Τέλος να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός θα δώσει φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου. Το παιχνίδι θα γίνει στο πλαίσιο των εορτασμών για την συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυση του κρητικού συλλόγου.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις