Γ. Παπανδρέου: Mε πόνο ψυχής παρακολούθουμε τη νέα καταστροφή της Αττικής

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009 16:13
UPD:18:00
A- A A+

Στο μέτωπο της πυρκαγιάς στην περιοχή του Διονύσου, στο Γερμανικό Νεκροταφείο, μετέβη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Α. Παπανδρέου, όπου ενημερώθηκε για την πορεία κατάσβεσης της καταστροφικής πυρκαγιάς που μαίνεται στη βορειοανατολική Αττική.

«Mε πόνο ψυχής παρακολούθουμε αυτή τη νέα και πρωτοφανή καταστροφή της Αττικής» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου και πρόσθεσε: «oι στιγμές απαιτούν όχι να αξιολογήσουμε τα αίτια και τις ευθύνες, αλλά να συμπαρασταθούμε στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη, την Πυροσβεστική, τους εθελοντές, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τα Σώματα Ασφαλείας και σε όσους μετέχουν σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Είμαστε κοντά τους και είμαι σίγουρος, ότι ο κάθε πολίτης θα προσφέρει κάθε δυνατότητα που έχει».

«Ευχόμαστε υγεία και προστασία για όλους όσοι βρίσκονται σε επικίνδυνες περιοχές. Είμαι σίγουρος ότι, οι υπηρεσίες κάνουν καθετί που μπορούν. Αυτοί οι άνθρωποι -που τους αξίζουν συγχαρητήρια - με αυτοθυσία προστατεύουν ζωές, προστατεύουν περιουσίες, αλλά βεβαίως και το περιβάλλον, αυτό το περιβάλλον που μας έχει απομείνει στην Αττική. Καλό κουράγιο. Είμαστε κοντά σας», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή