Ψυχραιμία συνιστά η κυβέρνηση

Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό
Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 12:20
UPD:12:48
AΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

A- A A+

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη με σκοπό την εξέταση των νέων δεδομένων στα πύρινα μέτωπα στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων υπουργών, Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, αναπληρωτή Εσωτερικών Χρήστου Μαρκογιαννάκη, Εθνικής ¶μυνας Βαγγέλη Μεϊμαράκη και ΠΕΧΩΔΕ Γιώργου Σουφλιά.

Εξερχόμενοι του Μεγάρου Μαξίμου οι κ.κ. Παυλόπουλος και Μαρκογιαννάκης συνέστησαν ψυχραιμία στους πολίτες και να ακολουθούν τις συμβουλές των αρχών.

Δηλώσεις Χρ. Μαρκογιαννάκη από το Μέγαρο Μαξίμου

Δηλώσεις Χρ. Μαρκογιαννάκη από το Μέγαρο Μαξίμου.

Τόνισαν επίσης ότι η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, τόσο λόγω των καιρικών συνθηκών όσο και της ιδιομορφίας της περιοχής.

Επεσήμαναν πως έχει διατεθεί το σύνολο των μέσων για τον περιοσμό της πυρκαγιάς, ενώ από χτες έχει ζητηθεί η συνδρομή ξένων χωρών.

Δηλώσεις Πρ. Παυλόπουλου από το Μέγαρο Μαξίμου

Δηλώσεις Πρ. Παυλόπουλου από το Μέγαρο Μαξίμου.

Ο κ. Παυλόπουλος επεσήμανε πως στην όλη προσπάθεια ο κρατικός μηχανισμός είναι ενιαίος και συντονισμένος και εξήρε τη συνδρομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Επανέλαβε δε πως πρώτη προτεραιότητα έχει η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός πέταξε με στρατιωτικό ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να έχει προσωπική εικόνα της καταστροφής που συντελείται.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή