¶γνοια Μποροβήλου για τη διεξαγωγή των παιχνιδιών

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 17:55
A- A A+

¶γνωστο είναι ακόμα το πότε θα διεξαχθούν τα δύο αναβληθέντα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής λόγω των πυρκαγιών που έχουν πλήξει το λεκανοπέδιο. Ο αντιπρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, Γιώργος Μποροβήλος, μίλησε σε αθλητικό ραδιόφωνο αναφορικά με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ-Ολυμπιακός και Πανιώνιος-ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Φτάσαμε στην απόφαση με την εξής λογική. Δεν συνέτρεχε κανένας λόγος αναβολής όλης της αγωνιστικής. Έχουν γίνει ήδη τρία ματς. Είμαστε σε φάση που δεν υπάρχει λόγος να μιλάμε για αλλοίωση της βαθμολογίας. ¶λλο να έχουμε μια αναβολή με δυο ματς και άλλο με πέντε παιχνίδια».

«Τα ματς σε Τρίπολη, Θράκη και Λιβαδειά, δεν υπήρχε λόγος να αναβληθούν αφού είχαν μετακινηθεί οι ομάδες. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα. Με την πρώτη αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί εμβόλιμη αγωνιστική. Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πότε θα διεξαχθούν τα αναβληθέντα ματς».

Τέλος, ο κ. Μποροβήλος αναφέρθηκε και στους φίλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν ταξιδέψει στη Νέα Σμύρνη για το ματς με τον Πανιώνιο και τελικά αναγκάστηκαν να επιστρέψουν:

«Είναι εύλογες οι διαμαρτυρίες και ζητάμε συγγνώμη ως Superleague. Κάναμε προσπάθειες να μην αναβληθούν τα παιχνίδια, όμως κανένας δεν μπορούσε να εγγυηθεί ασφάλεια σε ένα έκτακτο γεγονός όπως αυτό».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις