Πανθρακικός-Ηρακλής 1-2

Κυριακή, 23 Αυγούστου 2009 21:06
A- A A+

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον νεοαποκτηθέντα Νικολάε Ντίκα, ο Ηρακλής «απέδρασε» από το γήπεδο του Πανθρακικού, νικώντας τον με 2-1. Ο Ρουμάνος επιθετικός με δύο πολύ όμορφα γκολ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, ενώ πρώτα οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει με τον Μίτου.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε “δάφνες ποιότητας” και περιορίστηκε σε παιχνίδι κέντρου, εξαιρουμένων μερικών “εκλάμψεων” των φιλοξενουμένων με τους Ντίκα και Τούμα να προσπαθούν να προωθήσουν την ομάδα τους.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με τους φιλοξενούμενους να έχουν την κατοχή της μπάλας και με την ομάδα της Θράκης να έχει παθητικό ρόλο.

Χαρακτηριστικό είναι πως οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 43ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Μπουβάλ μπήκε στην περιοχή, σούταρε από το ύψος του πέναλτι με τον Κοβαλέφσκι να αποκρούει, όμως η μπάλα να φεύγει από τα χέρια του και να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ήταν πιο δραστήριες και κατάφεραν να σκοράρουν από ένα γκολ με τους νεοαποκτηθέντες Ρουμάνους επιθετικούς τους.

Ο Μίτου αρχικά ισοφάρισε στο 69' με κοντινό σουτ, όμως ο Ντίκα δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του με ένα όμορφο απ' ευθείας χτύπημα φάουλ. Ο Πανθρακικός έκανε την ύστατη προσπάθεια να ισοφαρίσει ώστε να πάρει τον ένα βαθμό, όμως τα μακρινά σουτ των παικτών του δεν έδωσαν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο Κατσαμπής και ο Κοβαλέφσκι βρέθηκαν σε καλή μέρα και σταματούσαν τους αντιπάλους τους πριν αυτοί γίνουν απειλητικοί, έτσι το 1-2 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Πανθρακικός: Ρόκα, Αργυρίου (83' Κωνσταντινίδης), Κλεμέντ, Τροίζι, Τζόκιτς, Οράκ, Μαρσελάο, Κανωτίδης, Φαγιάρδο (52' Καπετάνος), Ντιαλό (59' Μίτου), Μπουβάλ.

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Γιαννούλης, Λέκι, Κατσαμπής, Ντιε, Παπαστεριανός, Επστάιν, Ντίκα (86' Φούφουλας), Τούμα, Γιάκομπ (68' Μιλάνο).

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις