Αλ. Τσίπρας: Ωρα ευθύνης για όλες τις πολιτικές δυνάμεις

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009 19:52
A- A A+

«Τώρα είναι η ώρα της ευθύνης από όλες τις πολιτικές δυνάμεις», τόνισε σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές, ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη να πραγματοποιηθεί σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών υπό τον πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι «για άλλη μια φορά, βλέπουμε τον φυσικό πλούτο της χώρας να βρίσκεται στο έλεος της καταστροφής, βλέπουμε σπίτια και ανθρώπινες ζωές να κινδυνεύουν και να εναποθέτουμε τις ελπίδες στον άνεμο και φυσικά στην αυτοθυσία πυροσβεστών και εθελοντών».

«Δυστυχώς», επεσήμανε, «είμαστε για ακόμα μια φορά απροστάτευτοι από την φυσική καταστροφή και δεν έχουμε πάρει κανένα μάθημα από τα παθήματα των προηγούμενων ετών».

Υπογράμμισε τέλος ότι «χρειάζονται πολύ σοβαρές τομές στη θεσμική θωράκιση ώστε να κοπεί η όρεξη των εμπρηστών και των οικοπεδοφάγων και πρόσθεσε ότι «συνεχίζουμε να μην έχουμε δασικούς χάρτες, να νομιμοποιούνται αυθαίρετα, να οικοδομούν πάνω στα καμένα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή