Επίσκεψη Κ. Καραμανλή στη Βάση των Καναντέρ στην Ελευσίνα

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009 20:51
UPD:21:17
A- A A+

Το έργο των πιλότων των πυροσβεστικών αεροσκαφών και του τεχνικού προσωπικού, αλλά και των ξένων πιλότων εξήρε ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στη διάρκεια της αποψινής επίσκεψής του στη Βάση των Καναντέρ στην Ελευσίνα, συνοδευόμενος από τον υπουργό Εθνικής ¶μυνας Β. Μεϊμαράκη και τους υφυπουργούς Κώστα Τασούλα και Γιάννη Πλακιωτάκη.

«Είμαι βέβαιος ότι εκφράζω τα αισθήματα όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων απευθύνοντάς σας ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σας στον τόπο, στην ελληνική κοινωνία, για όσα κάνετε για την προστασία των δασών μας, του φυσικού μας περιβάλλοντος, των περιουσιών των πολιτών και κυρίως βέβαια της ανθρώπινης ζωής», δήλωσε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Καραμανλής εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους πιλότους, αλλά τις ένοπλες δυνάμεις, την πυροσβεστική, τα σώματα ασφαλείας, την τοπική αυτοδιοίκηση, τους ενεργούς πολίτες και όλους όσους συμμετέχουν στη μάχη της κατάσβεσης, υπογραμμίζοντας πως επιδεικνύουν «ηρωισμό και αυταπάρνηση», καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Κάλεσε δε τους πιλότους να συνεχίσουν το έργο τους, «κλείνοντας τα αυτιά τους», όπως σημείωσε με νόημα «στους λίγους που εκ του ασφαλούς και για τις δικές τους σκοπιμότητες επιχειρούν να ισοπεδώσουν τα πάντα».

Τους διαβεβαίωσε επίσης ότι η Πολιτεία τους εμπιστεύεται και τους διασφαλίζει ό,τι χρειάζονται για να ανταποκριθούν στην αποστολή τους.

«Στέλνετε μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης», ανέφερε ο κ. Καραμανλής και πρόσθεσε: «Ολόκληρη η ελληνική κοινωνία, η συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων σας ευγνωμονεί και σας στηρίζει».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή