Τεν Κάτε: Στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009 21:28
UPD:21:54
A- A A+

Η αποστολή του Παναθηναϊκού στη Μαδρίτη είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο ο Χενκ Τεν Κάτε δεν χάνει την ελπίδα του. Ο Ολλανδός τεχνικός τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά… θαύματα.

Αναλυτικά, ο Ολλανδός προπονητής, δήλωσε:

«Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν και πολλές φορές συμβαίνουν και θαύματα. Σίγουρα η Ατλέτικο παίζει μπροστά στο κοινό της, όμως εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε για το καλύτερο».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στις καταστροφικές πυρκαγιές που πλήττουν την Αττική τις τελευταίες ημέρες, υπογράμμισε: «Το θέμα με τις φωτιές δεν είναι μόνο ψυχολογικό. Κάποιοι παίκτες μας έχουν και τα σπίτια τους δίπλα στις πληγείσες περιοχές. Χθες πάλι δεν καταφέραμε να προπονηθούμε, εξαιτίας της ατμόσφαιρας και όπως μας συνέστησαν οι γιατροί μας και γι' αυτό υπάρχει επιπρόσθετος εκνευρισμός».

Τέλος για τα πλάνα του, είπε: «Αν απαντήσω για το ποια τακτική θα ακολουθήσω, καλύτερα να μιλήσω κατευθείαν με τον Ρεσίνο και να του το πω.

Η απουσία του Καραγκούνη είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βέβαια υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα, που μπορεί να μην έχουν την εμπειρία του, έχουν όμως καρδιά...»

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις