Πρόκριση και… θέαμα θέλει ο Ολυμπιακός

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2009 22:04
A- A A+

Την ευκαιρία να επισφραγίσει και τυπικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, προσφέροντας παράλληλα και ωραίο θέαμα, θα έχει ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με την Σερίφ την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη». Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος δεν έγινε ποτέ και πολύ σωστά, λόγω των καταστροφικών πυρκαγιών που έπληξαν και πλήττουν την Αττική και ο Ολυμπιακός κοιτάει πλέον τον αγώνα της Τετάρτης με την Σερίφ Τιρασπόλ για τα πλέι οφ του Champions League.

To 2-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης για την ομάδα που θα προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και έτσι ο στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι να προσφέρουν θέαμα στον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει το «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών προπονήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης. Οι Τοροσίδης, Ντάρμπισιρ και Γιάννης Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Τιμούρ Κετσπάγια ανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Νικοπολίδης, Πάρντο, Ντιόγκο, Ντομί, Ντουντού, Γκαλίτσιος, Γκαλέτι, Όσκαρ, Λεντέσμα, Λεονάρντο, Μαρέσκα, Μέλμπεργκ, Μήτρογλου, Πάντος, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Σοϊλέδης, Ζαϊρί και Ζεβλάκοφ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο, με την προπόνηση που θα γίνει στις 19:30 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις