Κετσπάγια: Δουλειά μας είναι να περάσουμε

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009 20:43
A- A A+

Αισιόδοξος για την μάχη του Ολυμπιακού με την Σέριφ εμφανίστηκε ο Γεωργιανός τεχνικός, Τιμούρ Κετσπάγια. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» μίλησε για την εικόνα της ομάδας αλλά και για το ματς με την ΑΕΛ.

«Δουλειά μας είναι να περάσουμε. Κάνουμε καθημερινά προπονήσεις αλλά είμαστε επαγγελματίες και είμαστε υποχρεωμένοι. Η Σέριφ δεν είναι τυχαία ομάδα. Ποτέ δεν ήταν φαβορί αλλά έφτασε μέχρι εδώ. Είμαστε κοντά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο», τόνισε αρχικά ο Κετσπάγια και συνέχισε: «Σημασία έχει η ομάδα να παίξει σε αυτό το επίπεδο για να μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Είναι δύσκολο σε δύο μήνες να πάρουμε το αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει καλούς παίκτες και υπάρχουν ακόμη μερικά παιδιά, τα οποία δεν παίζουν και μπορεί να βοηθήσουν πολύ».

Για το θέμα της αναβολής τόνισε: «Προτιμότερο θα ήταν να αναβληθεί όλη η αγωνιστική. Είναι εύκολο να πεις τι θα γινόταν τώρα αλλά δεν γίνεται. Θα προτιμούσα να παίζαμε τώρα και να μην καίγονταν τα σπίτια και τα δάση».

Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Κάποια παιδιά ήταν τραυματίες και είχαμε προβλήματα. Το ευχάριστο είναι για εμάς πως βρίσκουμε τις λύσεις. Έχουμε αρκετούς παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν όποτε τους ζητηθεί. Μπορεί κάποιοι να παίξουν αύριο αλλά μπορεί κάποιοι να παίξουν και με την ΑΕΛ. Όποιοι είναι έτοιμοι θα παίζουν, δεν ισχύει το ότι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Έχουμε και αντίπαλο αύριο. Ελπίζουμε να προσφέρουμε γκολ και θέαμα».

Από πλευράς παικτών μίλησε ο Τάσος Πάντος: «Η ομάδα απέχει ένα αγώνα από την είσοδο της στους ομίλους. Για αυτή την στιγμή δουλεύαμε όλο το καλοκαίρι. ΑΥτό είχαμε θέσει αυτούς τους μήνες. Έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί. Πρέπει να δείξουμε πως είμαστε σοβαροί και με αγωνιστική πειθαρχία. Στην προκριματική φάση συμμετέχουν δυαντές ομάδες. Η Σέριφ έφτασε μέχρι εδώ άρα είναι μια δυνατή ομάδα. Η μοίρα μας έμαθε να μην υποτιμάμε καμία ομάδα», τόνισε αρχικά ο Έλληνας αμυντικός και συνέχισε λέγοντας: «Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στους ομίλους. Πέρυσι αποκλειστήκαμε δίκαια, αλλά το πάθημα μας έγινε μάθημα. Είναι δύσκολη εμπειρία για τις ομάδες τα προκριματικά γιατί καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη. Πρέπει να δείχνεις σοβαρότητα για να περάσεις. Έχουμε δει στους ομίλους ομάδες που δεν τις ξέραμε. Δουλεύουμε αρκετά και πρώτος μας στόχος είναι το αποτέλεσμα».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις