Aτλέτικο Μ. - Παναθηναϊκός 2 - 0

Τρίτη, 25 Αυγούστου 2009 23:41
UPD:23:55
A- A A+

Όταν κυνηγάς την υπέρβαση και στο 5΄ παραβιάζεται η εστία σου με αυτογκόλ τότε ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα. Ένα αστείο γκολ του Λουκά Βύντρα, όχι όμως στον Ασένχο, αλλά στον Γκαλίνοβιτς έκανε... τη διαφορά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Οι «πράσινοι» κατέρρευσαν μετά την ανόητη αποβολή του Σισέ στο 72' και τελικά γνώρισαν την ήττα με 2-0 με τον Κουν Αγουέρο αυτή την φορά να έχει και την... συνδρομή του Kροάτη πορτιέρο. Στους oμίλους του Εuropa League συνεχίζει το «τριφύλλι».

Ο Χενκ Τεν Κάτε για ακόμη ένα ματς δεν απέφυγε τις εκπλήξεις όσο αφορά το βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα οι έντεκα που θα ξεκινήσουν το ματς για τον Παναθηναϊκό είναι οι εξής:

Γκαλίνοβιτς, Βύντρα, Σαριέγκι, Μουν, Δάρλας, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Γκάμπριελ, Νίνης, Λέτο, Σισέ

Την ίδια ενδεκάδα με το ματς του ΟΑΚΑ θα παρουσιάσει ο Αμπέλ Ρεσίνο και αυτή αποτελείται από τους: Ασένχο, Χάιτινγκα, Αντόνιο Λόπες, Ουιφαλούσι, Χουανίτο, Γκαρσία, Ασουνσάο, Μάξι Ροντρίγκες, Σιμάο, Αγκουέρο, Φορλάν.

Μικρά - μικρά από τη Μαδρίτη

Η... μέρα της Ατλέτικο

Κατακόκκινη ήταν σήμερα η Μαδρίτη και όλοι κάνουν λόγο πως είναι η μέρα της Ατλέτικο. Σε δρόμους, πλατείες βλέπεις το «ερυθρόλευκο» στοιχείο, με τους φιλάθλους της ομάδας να κυκλοφορούν με σημαίες και κασκόλ. Οι μπυραρίες στους δρόμους κοντά στο γήπεδο είναι γεμάτες και οι οπαδοί τραγούδουν συνθήματα για την ομάδα τους.

Ουρές στα εκδοτήρια!

Όπως τονίσαμε, η κόντρα ανάμεσα στη διοίκηση και τους οργανωμένους ξεπεράστηκε και το «Βιθέντε Καλντερόν» αναμένεται να είναι κατάμεστο. Μέχρι και χθες το απόγευμα είχαν διατεθεί περίπου 40.000. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα μόνο αισιόδοξα μηνύματα είχε για τους Μαδριλένους, αφού από τις πρώτες πρωινές ώρες, η διάθεση συνεχίζεται με ενταντικούς ρυθμούς και το γήπεδο θα έχει περισσότερους από 45.000 φιλάθλους. Αξίζει να σημειωθεί, πως τρεις ώρες πριν το ματς, οι δρόμοι κοντά στο γήπεδο ήταν γεμάτοι.

Τετ α τετ

Ο Χενκ Τεν Κάτε έκανε την έκπληξη με το να χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα τον Σωτήρη Νίνη και λίγο πριν το ματς είχε τετ α τετ μαζί του προκειμένου να του ανεβάσει την ψυχολογία και φυσικά να του δώσει τις τελευταίες οδηγίες. Παράλληλα, στην πρώτη αναγνωριστική βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, οι Λέτο, Σαριέγκι, Γκάμπριελ είχαν «πηγαδάκι», όπου συζητούσαν για το μεγάλο ματς. Παράλληλα, τη διοίκηση της ομάδας, εκπροσωπούσαν οι κ.κ. Βεκρής, Αντωνιάδης, Βουτσαράς.

Πρώτο θέμα οι φωτιές!

Οι καταστροφικές φωτιές στην Αττική αποτέλεσε σημαντικό θέμα και για τον Τύπο της Ισπανίας. Μάλιστα, η «El Pais» είχε στην πρώτη της σελίδα τα όσα συνέβησαν στην Αττική, ενώ είχε και εκτενέστερο ρεπορτάζ στις μέσα σελίδες. Οι Ισπανοί ρωτούσαν διαρκώς τους Έλληνες δημοσιογράφους, αλλά και εκδρομείς για το τι συνέβη δείχνοντας έτσι την αγωνία τους, αλλά και την συμπαράσταση στον Ελληνικό λαό.

Παράλληλα, έντονο ενδιαφέρον συγκέντρωνε και το ματς, με τις εφημερίδες στη Μαδρίτη να έχουν αναλυτικό ρεπορτάζ 4-5 σελίδων για την μεγάλη αναμέτρηση της Ατλέτικο με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις