Oλυμπιακός: Κοντά σε χαφ και ομίλους

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 10:36
A- A A+

Ο Ολυμπιακός παίζει απόψε (21:45, ΝΕΤ) με την Σέριφ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά το μυαλό των περισσότερων φίλων του πρωταθλητή είναι στην μεταγραφή του αριστερού χαφ. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά σε απόκτηση παίκτη με τις φήμες να λένε ότι ο Χρυσικόπουλος βρίσκεται στην Ιταλία για τον Αμαντίνο Μανσίνι, ενώ υπάρχει και μια ακόμα εξαιρετική περίπτωση. Μήτρογλου προτιμάει ο Κετσπάγια στην κορυφής της επίθεσης.

Οι φήμες αναφέρουν ότι ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Χρυσικόπουλος, μαζί με τον Θοδωρή Γιαννίκο έχουν ταξιδέψει στην Ιταλία για να κλείσουν την μεταγραφή του Αμαντίνο Μανσίνι, αλλά και του Βίκτορ Ομπίνα. Πάντως κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και στο λιμάνι κρατoύν άκρα μυστικότητα.

Ο Χρυσικόπουλος μιλάει άπταιστα ιταλικά και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν αλλά από την ΠΑΕ ανέφεραν ότι έλειπε χθες από τα γραφεία επειδή έχει πάει για δουλειές σε τράπεζες. Αν βρίσκεται ή όχι στην γειτονική χώρα ο παράγοντας του Ολυμπιακού είναι αδιευκρίνιστο καθώς το μόνο σίγουρο είναι ότι και χθες παίχθηκε «σκληρό πόκερ» για την απόκτηση του αριστερού χαφ.

Οι Πειραιώτες που έχουν ως στόχο τον Βραζιλιάνο μέσο της Ίντερ φαίνεται να παίζουν μόνοι τους... αφού η Τζένοα απέσυρε το ενδιαφέρον της ενώ η Ρόμα που έχει πολλά οικονομικά προβλήματα φέρεται να μην μπορεί να του καλύψει το συμβόλαιο.

Όσον αφορά τα λεγόμενα του μάνατζερ του Μανσίνι χθες, Ρομπέρτο Καλέντα, περί καμίας επαφής με τον Ολυμπιακό, υπενθυμίζεται ότι οι πρωταθλητές μιλούν απευθείας με την Ίντερ και δεν είναι διατεθειμένοι να επικοινωνήσουν με το συγκεκριμένο εκπρόσωπο που είναι μόνο για την Ιταλία.

Από την γειτονική χώρα αναφέρουν ότι οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο επίπεδο και μετά την απόσυρση της Τζένοα ο Ολυμπιακός έχει πιο πολλές πιθανότητες αφού όπως αναφέραμε και χθες ο Βραζιλιάνος περιμένει να δει αν περάσει ο σύλλογος της Γένοβα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Έντονη είναι η φημολογία ότι ο Ολυμπιακός εκτός από τον Μανσίνι ασχολείται και με μια περίπτωση έκπληξη που είναι εξαιρετική. Δηλαδή το «μπαμ» που περιμένουν οι φίλοι του Ολυμπιακού, ενώ πάντα μέσα στους στόχους βρίσκεται ο Τζιοβάνι ντος Σάντος της Τότεναμ.

Κερδίζει στο νήμα ο Μήτρογλου

Εκτός από τα μεταγραφικά ο Ολυμπιακός έχει και ματς απόψε (21:45, ΝΕΤ) στο οποία θα εξασφαλίσει και τυπικά την παρουσία του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά το 2-0 στην Μολδαβία δεν υπάρχουν περιθώρια για την Σέριφ ώστε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από έναν αξιοπρεπή αποκλεισμό στο «Καραϊσκάκη».

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν έκαναν... πρεμιέρα λόγω της αναβολής του ντέρμπι με την ΑΕΚ θα παρουσιαστούν φρέσκοι και θέλουν να προσφέρουν γκολ και θέαμα στους οπαδούς τους που θα γεμίσουν και πάλι το Φαληρικό στάδιο.

Ο προπονητής των πρωταθλητών, Τιμούρ Κετσπάγια έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει και μοναδικός του ενδοιασμός είναι η θέση στην γραμμή κρούσης με τον Μήτρογλοου να φαίνεται ότι κερδίζει στο νήμα τον Ντιόγκο.

Ο Γεωργιανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη κάτω από τα δοκάρια. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τον Όλοφ Μέλμπεργκ, έχοντας στο δεξιό άκρο τον Μίχαλ Ζεβλάκοφ και στο αριστερό τον Ραούλ Μπράβο. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Κριστιάν Λεντέσμα, Έντσο Μαρέσκα και Ντουντού με δεξί χαφ τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και αριστερό τον Ζαουάντ Ζαϊρί ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Δεν υπάρχει κανένα θέμα Τόσιτς για τον Ολυμπιακό.

Περίπου 800 εισιτήρια έχουν απομείνει για το αποψινό ματς.

Στην εθνική Σουηδίας κλήθηκε ο Όλοφ Μέλμπεργκ για τα παιχνίδια με Μάλτα και Ουγγαρία.

Οι Πειραιώτες συνεχίζουν να κοιτάνε Μόουτσε και Λόβενγκρατς.

Οι Πορτογάλοι γράφουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Μαριάνο Γκονζάλες της Πόρτο.

Διαψεύδουν στον Ολυμπιακό για τον Βούλγαρο Πετρόφ της Μάντσεστερ Σίτι.

Κανονικά αύριο θα πραγματοποιηθεί η έκτακτη γενική συνέλευση που έχει οριστεί για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις