Η Ευρωπαϊκή Αριστερά για τις πυρκαγιές στην Αττική

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 14:46
A- A A+

Τη βαθύτατη λύπη του για την τεράστια οικολογική καταστροφή που συντελέστηκε από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική αλλά και την αλληλεγγύη του στον ελληνικό λαό που για άλλη μια φορά δοκιμάστηκε από την καταστροφική μανία της φωτιάς εξέφρασε το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς με ανακοίνωση της γραμματείας της εκτελεστικής επιτροπής του.

«Ασφαλώς οι Έλληνες σύντροφοι τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού της Αττικής, θα ερευνήσουν τις βαθύτερες αιτίες και τις πιθανές διαχρονικές αλλά και πρόσφατες πολιτικές και υπηρεσιακές ευθύνες», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπογραμμίζεται, σστόσο, ότι αυτή η μέγιστη οικολογική καταστροφή θα χρειαστεί πολλά χρόνια για την αποκατάσταση της. «Η εποχή μας, εποχή μεγάλων κλιματικών αλλαγών δεν αντέχει οικολογικές καταστροφές που εντείνουν τις αρνητικές εξελίξεις στο περιβάλλον», προστίθεταο.

Καταλήγοντας το κόμμα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς εύχεται καλή δύναμη στον ελληνικό λαό και τον διαβεβαιώνει «ότι μπορεί να υπολογίζει στα κόμματα της Ευρωπαϊκής Αριστεράς ως διαχρονικό και ανιδιοτελή φίλο».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή