Υπ. Εσωτερικών: Συνάντηση για τα δημοτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 18:06
A- A A+

Ζητήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία των δημοτικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών θα εξεταστούν σε αυριανή συνάντηση του υφυπουργού Εσωτερικών, αρμόδιου για τα ΜΜΕ, Κωνσταντίνου Π. Γκιουλέκα, με εκπροσώπους της ΚΕΔΚΕ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών και όλων των Ενώσεων Συντακτών και Τεχνικών.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων και Ενώσεων που πραγματοποιείται στο Υπουργείο Εσωτερικών, με πρόσκληση του αρμόδιου για τα ΜΜΕ υφυπουργού, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που έχουν αναληφθεί και υλοποιούνται για τη ρύθμιση του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου.

Η συνάντηση θα γίνει αύριο, Πέμπτη, στις 11.30 στο Κέντρο Τύπου του Υπουργείου Εσωτερικών στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας - Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης.

Θα συμμετέχουν εκπρόσωποι: της ΚΕΔΚΕ, της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών, της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών, της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας - Θράκης, της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου - Νήσων, της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας - Εύβοιας της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου, της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Βόρειας Ελλάδας, και της ΕΤΕΡΜΘ.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV