Ολυμπιακός: Ένα βήμα πριν από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 19:09
A- A A+

Nα σφραγίσει την είσοδο στους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει απόψε (21.45, ΝΕΤ) ο Ολυμπιακός κόντρα στην Σέριφ Τίρασπολ. Νίκη και θέαμα θέλουν οι «ερυθρόλευκοι» μπροστά στον κόσμο τους, που για ακόμη μία φορά αναμένεται να δώσει βροντερό παρών.

Έχοντας ως παρακαταθήκη το 2-0, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει το... αυτονόητο κόντρα στην Σέριφ. Να νικήσει με σχετική ευκολία και να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο στόχος όμως δεν είναι μόνο αυτός αφού ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει τονίσει επανειλημμένα πως η ομάδα θα πρέπει σιγά σιγά να συνδυάζει και το θέαμα με την ουσία. Είναι αλήθεια πως ο Ολυμπιακός έχει την ουσία, αλλά το θέαμα ακόμη δεν το έχει βρει.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά ο Γεωργιανός έχει μόνο ένα πονοκέφαλο και αυτός είναι για την θέση του σέντερ φορ. Ο Ντιόγο δείχνει ντεφορμέ, ο Μήτρογλου πετάει και ο προπονητής του Ολυμπιακού καλείται να διαλέξει ποιος θα πάρει φανέλα βασικού.

Κατά τα άλλα, κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Αντώνης Νικοπολίδης, ενώ στην άμυνα θα βρεθούν οι Ζεβλάκοφ, Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος και Μέλμπεργκ. Πιο μπροστά τους θα βρεθούν οι Λεντέσμα, Μαρέσκα και Ντουντού. Στα δεξιά θα αγωνιστεί ο Γκαλέτι, στα αριστερά ο Ζαϊρί ενώ λογικά μπροστά θα παίξει ο Μήτρογλου.

Από την άλλη, η Σέριφ θα μείνει με την ικανοποίηση του Europa League, όπως δείχνουν τα πράγματα. Στα αγωνιστικά εκτός πλάνων για την ομάδα των Μολδαβών είναι οι Νάντσον και Αμπντούλ Μάμα.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις