Γιάκομπ: Νίκη στο ντέρμπι

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 21:16
A- A A+

Το πρώτο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης είναι προ των πυλών. Συγκεκριμένα, το ερχόμενο Σάββατο Ηρακλής και ¶ρης θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και ο επιθετικός του «Γηραιού», Βίκτορ Γιάκομπ, τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη όμως τόνισε πως δεν υπόσχεται κάποιο γκολ.

Η πρόσφατη νίκη επί του Πανθρακικού πρέπει να αξιοποιηθεί σύμφωνα με τους διοικούντες τον Ηρακλή και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός κινείται στο ίδιο μήκος κύματος:

«Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, ξέρουμε τι σημαίνει το αποτέλεσμα για τον Ηρακλή, τον κόσμο του. Μας έχει βοηθήσει η νίκη στην πρεμιέρα. Δεν θέλω να υποσχεθώ ότι θα σκοράρω εγώ, αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα. Θέλουμε την νίκη για να ανταμείψουμε τον κόσμο για την στήριξη του στην πρεμιέρα αλλά και στον αγώνα του Σαββάτου».

«Θέλουμε τους φιλάθλους μας, είναι εκπληκτικοί και με την βοήθεια τους μπορούμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντικό να έχουμε μεγάλο αριθμό φιλάθλων στο γήπεδο, η παρουσία τους στον αγώνα με τον Πανθρακικό μας βοήθησε πάρα πολύ στο να φτάσουμε στην νίκη».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις