Ολυμπιακός: Ακρα μυστικότητα για τον αριστερό χαφ

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009 09:46
UPD:09:55
A- A A+

¶κρα μυστικότητα κρατούν στο λιμάνι για την θέση του αριστερού χαφ. Ο Γιάννης Χρυσικόπουλος βρίσκεται στο εξωτερικό αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί σε ποια χώρα (ακούγονται Ιταλία, Αγγλία και Ισπανία). Η περίπτωση του Αμαντίνο Μαντσίνι μοιάζει απίθανη ενώ σε αυτή του Ντος Σάντος φαίνεται να βάζει στοπ η μητέρας του και ο Ολυμπιακός πάει για άλλα.

Από την Ιταλία ανέφεραν ότι ο Βραζιλιάνος μέσος ακόμα και αν η Τζένοα δεν είχε αποσύρει το ενδιαφέρον της, δεν επιθυμούσε να μετακομίσει στην Γένοβα καθώς σκοπεύει να παραμείνει στην Ίντερ. Από τον Ολυμπιακό τόνιζαν ότι θα τον περιμένουν μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά σύμφωνα με την «Sportday» ο άσος των «νερατζούρι» αρνήθηκε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Για αυτό το λόγο οι «ερυθρόλευκοι», κινούνται σε άλλες λύσεις και οι φήμες αναφέρουν ότι ο Χρυσικόπουλος βρέθηκε στην Ιταλία αλλά τώρα έχει αλλάξει χώρα με πιθανότερες την Αγγλία και την Ισπανία.

Αν ο γενικός διευθυντής των Πειραιωτών είναι στην Μεγάλη Βρετανία θα πρόκειται για τους Τζιοβάνι ντος Σάντος, Μόρτεν Γκαμστ Πέντερσεν και Μάρτιν Πετρόφ. Ο άσος της Τότεναμ εκεί που έδειχνε να είναι μια εύκολη λύση, προέκυψε πρόβλημα καθώς δεν φαίνεται διατεθειμένος να έρθει στην Ελλάδα κάτι το οποίο ισχύει και για τη μητέρα του. Όσον αφορά τις άλλες δύο περιπτώσεις είναι πιο δύσκολες. Πάντως, φημολογείται ότι υπάρχει και ένας παίκτης-έκπληξη.

Για παίκτη της Πριμέρα Ντιβιζιόν

Τα σενάρια για την Ισπανία βγήκαν λόγω και της παρουσίας του Θοδωρή Γιαννίκου, ο οποίος γνωρίζει την γλώσσα. Αν ισχύει αυτό ο Ολυμπιακός κινείται για παίκτη της Πριμέρα Ντιβιζιόν με τους παίκτες που έχουν προταθεί στο λιμάνι από το ισπανικό πρωτάθλημα να είναι δεκάδες.

Από τον Πειραιά δεν διαρρέουν τίποτα με τον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Γιάννη Μώραλη να αφήνουν όλες τις πόρτες ανοιχτές.

Σήμερα η Γενική Συνέλευση

Τυπικό χαρακτήρα όπως φαίνεται θα έχει η σημερινή έκτακτη γενική συνέλευση του Ολυμπιακού που θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Ο κύριος υποψήφιος, Βαγγέλης Μαρινάκης όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να μπει στη διοίκηση, ενώ δεν ακούγεται τίποτα και για κάποιον άλλον. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αναμένεται να καλύψει μόνος του την αύξηση που είναι περίπου στα 22 εκατομμύρια ευρώ.

Μέχρι αύριο τα νέα για Γκαλέτι

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αποχώρησε τραυματίας από το «Καραϊσκάκη» με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για θλάση στον δεξιό δικέφαλο κάτι που μπορεί να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες. Η ακριβής διάγνωση, πάντως, θα έχει βρει μέχρι αύριο καθώς σήμερα θα αφήσει το πόδι του να χαλαρώσει και την Παρασκευή θα μεταβεί στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Ο Αργεντινός μέσος είναι πολύ πιθανό να χάσει το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και αυτό με την ΑΕΚ που είναι στις 23 Σεπτεμβρίου.

Μικρά – μικρά από τον Τύπο

Ο Αντρέι Σεφτσένκο προτάθηκε στους πρωταθλητές.

Ο Σωκράτης Κόκκαλης για τη μεταγραφή

«Ο κόσμος περιμένει και εμείς περιμένουμε. Αν είναι θα το μάθετε. Ναι, λιγοστεύουν οι μέρες αυτό το ξέρω και εγώ» ήταν το σχόλιο του προέδρου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Σωκράτη Κόκκαλη μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα με τη Σέριφ.

«Δεν ήταν καλή η εμφάνιση αλλά αυτό που έχει σημασία είναι η πρόκριση. Αυτός ήταν ο στόχος και τον πετύχαμε. Υπήρχε ένα βάρος, στους παίκτες και αυτό φαινόταν, καθώς ήταν σημαντικό το παιχνίδι», δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και για την αποψινή κλήρωση είπε: «Προτιμώ κάποιες ομάδες, αλλά η κλήρωση, είναι κλήρωση».

Σάββας Θεοδωρίδης: «Ζητάω συγνώμη από τους φιλάθλους μας»

Συγνώμη από τον κόσμο ζήτησε για τη χθεσινή απόδοση της ομάδας ο Σάββας Θεοδωρίδης, ωστόσο εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον και σίγουρος για μία δυνατή μεταγραφή στις επόμενες μέρες.

“Ο κόσμος είχε δίκιο. Δεν ήμασταν καλοί, πρέπει να είμαστε καλύτεροι. Σέβομαι τον κόσμο, αλλά οφείλει να καταλάβει πως στα ματς των κυπέλλων πρέπει να προσέχουμε για την πρόκριση. Εγώ είμαι υπέρ του αποτελέσματος. Κερδίσαμε τέσσερα ματς, δεν δεχτήκαμε γκολ και το πιο σημαντικό είναι ότι δώσαμε 8 βαθμούς στην Ελλάδα. Το σημερινό ματς ίσως υποτιμήθηκε λόγω του σκορ του πρώτο αγώνα, ίσως και για άλλους λόγους, αλλά εγώ κοιτάζω το αποτέλεσμα. Ζητάω συγνώμη από τους φιλάθλους μας, τους υπόσχομαι ότι έρχονται καλύτερες μέρες. Ήταν απλά μια κακή βραδιά. Κοιτάμε το αύριο και την κλήρωση. Ξεκινά η γιορτή του Τσάμπιονς Λιγκ, όλα θα πάνε καλά και θα ξεχαστούν”, τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ που μίλησε για τις μεταγραφές:

"Αυτά είναι θέματα του προέδρου και του προπονητή. Πάντα κάνει κάτι την τελευταία στιγμή και νομίζω πως αυτό θα γίνει και τώρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάββας Θεοδωρίδης.

πηγή www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις