Προτάσοφ: Είναι ένα ιστορικό ντέρμπι

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009 15:56
AΠΕ/MIXAΛΗΣ ΜΠΑΤΣΟΥΛΑΣ

A- A A+

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο Όλεγκ Προτάσοφ τόνισε τη σημασία που έχει για την ομάδα του ο αγώνας κόντρα στον ¶ρη και την αναγκαιότητα της νίκης.

Ο Ουκρανός αρχικά εξήρε την σημασία της νίκης ώστε να έχει αντίκρισμα το διπλό στην Κομοτηνή: «Όλοι καταλαβαίνουμε τη σημασία του ντέρμπι. Αν και υπάρχουν αρκετοί καινούριοι παίκτες στην ομάδα, καταλαβαίνουν τη σημασία του ντέρμπι. Είναι ένα ιστορικό ντέρμπι. Για εμάς είναι σημαντικό για ένα ακόμη λόγο, αφού προερχόμαστε από μία εκτός έδρας νίκη και πρέπει να κερδίσουμε και στην έδρα μας για να έχει σημασία το διπλό στην Κομοτηνή».

Ο προπονητής του Ηρακλή αποκάλυψε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί επιθετικά: «Θέλουμε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Έχουμε τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν θέαμα. Εμείς, με καλή ψυχολογία, έχουμε μεγάλη όρεξη για μπάλα, δουλέψαμε και συζητήσαμε με τα παιδιά για τα προβλήματα που υπάρχουν και πώς μπορούμε να τα ξεπεράσουμε. Θέλουμε να δημιουργήσουμε περισσότερες φάσεις. Και ο ¶ρης είναι ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φτιάξουμε και την αμυντική μας λειτουργία. Είναι διαφορετικό να παίζεις εκτός με τον Πανθρακικό και εντός με τον ¶ρη».

Για το ενδεχόμενο να γίνουν αλλαγές στη βασική ενδεκάδα και στην αποστολή, υποστήριξε: «Μπορεί να γίνουν αλλαγές και στην ενδεκάδα και στην αποστολή, μπορεί όμως και να μη γίνουν. Έχουμε μία προπόνηση ακόμα αύριο και θα δούμε. Να κρατήσουμε αυτά που ήταν καλά και να διορθώσουμε τα άσχημα».

Τέλος για την πιθανότητα να γίνει μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, αρκέστηκε να πει ότι… «Μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος όλα μπορούν να γίνουν».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις