Διαψεύδει τα σενάρια ανασχηματισμού ο Ευ. Αντώναρος

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009 17:39
A- A A+

«Η σημερινή κυβέρνηση πηγαίνει μπροστά με το έργο της και είναι επικεντρωμένη στη δουλειά της και στις μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αρνούμενος να δώσει απαντήσεις στις φημολογίες περί ανασχηματισμού εν όψει της ΔΕΘ.

«Όλα τα άλλα που αναγράφονται αποτελούν μέρη σεναρίων τα οποία κάποιοι εξυφαίνουν», σημείωσε και πρόσθεσε: «Στο σχολιασμό σεναρίων δεν πρόκειται να μπω», απαντώντας σε ερώτηση για τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος που αναφέρονται σε τέτοια σενάρια.

Κληθείς να σχολιάσει στελέχη του ΠΑΣΟΚ που λένε ότι η ΝΔ θα χάσει τις εκλογές, είτε γίνουν το φθινόπωρο είτε το Μάρτη, απάντησε πως εκείνος που εκβιαστικά θέλει να προκαλέσει εκλογές εκμεταλλευόμενος το θέμα του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ «μολονότι τις τελευταίες ημέρες αποφεύγουν να τοποθετηθούν σε αυτό το θέμα».

«Οι έλληνες δεν ξεχνούν. Ξέρουν τη μεθοδολογία του κ. Παπανδρέου, την καταπάτηση των κανόνων του Συντάγματος που επιχειρεί να κάνει με αυτή την κίνησή του. Εμείς στη δουλειά μας», συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή