Γ. Μανώλης: Φαίνεται ότι στις επόμενες εκλογές θα έρθει το ΠΑΣΟΚ

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 15:12
A- A A+

«Φαίνεται ότι στις επόμενες εκλογές θα έρθει το ΠΑΣΟΚ» ανέφερε σε συνέντευξή του στο ρ/σ Alpha ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Μανώλης σημειώνοντας με νόημα: «αν μετά τις ευρωεκλογές, που πήραμε το μήνυμα, αν το πήραμε το μήνυμα, κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε, θα μπορούσε να αναστραφεί το κλίμα».

Σημείωσε, ωστόσο, πως «πολύ γρήγορα μέσα σε λίγους μήνες τα πράγματα θα είναι πάλι έτσι γιατί ο κόσμος έχει καταλάβει τι γίνεται με την πολιτική. Οι μόνοι που δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται με την πολιτική είμαστε εμείς οι πολιτικοί».

Κληθείς να σχολιάσει ότι δεν υπήρξε ούτε μια συγγνώμη, ούτε μια παραίτηση, ο κ. Μανώλης απάντησε ότι «αν υπάρχουν ευθύνες και πρέπει να παραιτηθεί κάποιος, ο μόνος που ξέρει ποιος έχει τις αρμοδιότητες στον τομέα που υπάρχουν προβλήματα είναι ο πρωθυπουργός γιατί αυτός τους τις ανέθεσε. ¶ρα νομίζω ότι μπορεί να τους ζητήσει τις παραιτήσεις κάποιων ο ίδιος ο πρωθυπουργός, αν διαπιστώσει ότι υπάρχουν ευθύνες».

«Εκείνο που με εκνευρίζει από τότε που παρακολουθώ την πολιτική είναι ότι κάθε φορά που οι πολιτικοί στο σύνολο τους σε όλα τα κόμματα βρίσκουν κάπου να φορτώσουν τις ευθύνες. Φταίει η Πυροσβεστική, οι υπάλληλοι, το ένα και το άλλο και κανείς δεν αναλαμβάνει μια ευθύνη να πει φταίμε και εμείς. Είναι εκπληκτικό αυτό», πρόσθεσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή