Ήθελε καλύτερη κλήρωση ο Βαλβέρδε

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 18:52
A- A A+

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν προβληματισμένος μετά την κλήρωση των ομίλων του Europa League, καθώς θεωρεί ότι η Βιγιαρεάλ δεν στάθηκε και ιδιαίτερα τυχερή.

«Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε πιο τυχεροί», δήλωσε ο Ισπανός προπονητής στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ο 7ος όμιλος στον οποίο κληρώθηκε η Βιγιαρεάλ περιλαμβάνει ακόμα τη Λάτσιο την οποία, όπως είπε ο Βαλβέρδε «όλοι ήθελαν να αποφύγουν σε αυτή τη φάση», τη Λέφσκι Σόφιας και τη Σάλτσμπουργκ.

Οι δύο τελευταίες προέρχονται από τα play-off του Champions Leauge, καθώς αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στις χώρες τους και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο στον άλλοτε τεχνικό του Ολυμπιακού.

«Έχουν ενισχυθεί, καθώς κατέκτησαν το πρωτάθλημα στη χώρα τους και προέρχονται από τα προκριματικά του Champions League», σχολίασε ο Βαλβέρδε. Ωστόσο, ο προπονητής του «κίτρινου υποβρύχιου» έμεινε ικανοποιημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν θα έχει στο πρόγραμμά της μακρινά ταξίδια, έχοντας αποφύγει τη Σέριφ από τη Μολδαβία και τη Βέντσπιλς από τη Λετονία.

Όσο για το στόχο της Βιγιαρεάλ στη διοργάνωση; Ο Βαλβέρδε ήταν σαφής: «Το Europa League είναι μία διοργάνωση στην οποία ο σύλλογος θέλει να προχωρήσει μακριά, επομένως ανεξάρτητα από όλα αυτά πρέπει να έχουμε σαν στόχο την κορυφή».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις