Με την ίδια συνταγή ο Ηρακλής

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 21:00
A- A A+

Δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές ο Προτάσοφ. Μοναδικό νέο πρόσωπο στην αποστολή ο Ντάλα Μπόνα.

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ο Προτάσοφ εκτός απροόπτου πολύ δύσκολα θα αλλάξει την ενδεκάδα που κέρδισε στην Κομοτηνή. Ο 45χρονος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Βόιτσεχ Κοβαλέφσκι.

Στην αριστερή πλευρά της άμυνας θα αγωνιστεί ο Κώστας Γιαννούλης και στη δεξιά ο Χάβι Μάρτος, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται τους Ματίας Λέκι και Τάσο Κατσαμπή.

Στη μεσαία γραμμή, ανασταλτικοί μέσοι θα είναι οι Σερζ Ντιέ και Μανώλης Παπαστεριανός. Δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Σαρμπέλ Τούμα, και στα αριστερά ο Ντένις Επστάιν. Επιτελικός χαφ θα είναι ο Νικουλάε Ντίκα και μοναδική επιθετική αιχμή θα είναι ο Βικτοράς Γιάκομπ.

«Πρώτη» για Ντάλα Μπόνα

Μετά την προπόνηση, ο Προτάσοφ ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αγώνα, στην οποία μετέχει για πρώτη φορά ο Σαμουέλε Ντάλα Μπόνα και την αποτελούν οι εξής (18) ποδοσφαιριστές: Κοβαλέφσκι, Μπαντής, Μάρτος, Γιαννούλης, Παπαζαχαρίας, Κατσαμπής, Λέκι, Ντιέ, Επστάιν, Τούμα, Ντίκα, Παπαστεριανός, Μιλάνο, Κονέ, Φούφουλας, Ντάλα Μπόνα, Ιάκομπ, Μπόσνιακ.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις