Ισόπαλο το ντέρμπι στο Καυτανζόγλειο

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2009 10:48
A- A A+

Ισόπαλοι με 2-2 αναδείχθηκαν Ηρακλής και ¶ρης σε ένα εντυπωσιακό ντέρμπι στο "Καυτανζόγλειο", που σημαδεύτηκε από πρωτοφανή έκτροπα με τη σέντρα της αναμέτρησης. Δύο φορές προηγήθηκαν οι "κίτρινοι" με τον Κάμπορα, όμως ο "γηραιός" είχε απάντηση με τους Ίακομπ και Επστάιν.

Σε αντίθεση με τα παρατράγουδα που προηγήθηκαν της αναμέτρησης με την είσοδο του οπαδού του Ηρακλή στον αγωνιστικό χώρο και τις βρισιές στο πρόσωπο του Σηφάκη, οι δύο ομάδες αποζημίωσαν και με το παραπάνω όσους φιλάθλους, και δεν ήταν λίγοι, έδωσαν το παρόν στο "Καυτανζόγλειο" προκειμένου να δουν μπάλα.

Μετά από περίπου 50 λεπτά διακοπής, οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα, όμως ο πεισμωμένος Σηφάκης είπε διπλό "όχι" πρώτα στην κεφαλιά του Ντίκα στο 8Ά και τον "κεραυνό" του Παπαστεριανού στο επόμενο λεπτό.

Στη συνέχεια, ωστόσο, αποφάσισε να μιλήσει ο Χαβιέρ Κάμπορα καθώς στο 20ο λεπτό με καλοζυγισμένο σουτ με το αριστερό μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κοβαλέφσκι και έδωσε το προβάδισμα στους "κίτρινους".

Η απάντηση του "γηραιού"; ¶μεση! Πέντε λεπτά αργότερα ο Ιάκομπ μετά τη σέντρα του Τουμά σηκώθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής των φιλοξενούμενων και με δυνατή κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στα επόμενα λεπτά, η ομάδα του Ιομάρ Μαζίνιο είχε τον απόλυτο έλεγχο και "πάγωσε" εκ νέου το "Καυτανζόγλειο" με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Χαβιέρ Κάμπορα στο 37ο λεπτό αφού η εκπληκτική κεφαλιά του 29χρονου Αργεντινού επιθετικού κατέληξε στο βάθος της εστίας του Κοβαλέφσκι.

Στον ίδιο καταιγιστικό ρυθμό συνεχίστηκε το δεύτερο ημίχρονο καθώς οι δύο ομάδες δεν κοίταξαν καθόλου την σκοπιμότητα αλλά μόνο το γκολ. Το συγκρότημα του Όλεγκ Προτάσοφ κατέφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 59ο λεπτό. Ο Μπόσνιακ κέρδισε καθαρά πέναλτι από τον Νάτσο Γκαρσία, ο Επστάιν δεν λάθεψε από τα έντεκα βήματα και έγραψε το 2-2.

Το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν καθώς και η υπερπροσπάθεια των παικτών στον αγώνα είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει κατακόρυφα ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά. Η κούραση ήταν εμφανής στους ποδοσφαιριστές ενώ οι αλλαγές από Προτάσοφ και Μαζίνιο δεν βοήθησαν ώστε να αλλάξει η ποιότητα. Μοιραία το 2-2 δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις