Κατσουράνης: «Για το 2 στα 2»

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2009 13:00
UPD:13:03

Κ. Κατσουράνης: Nίκη στην Ελβετία

A- A A+

Αποφασισμένοι να δώσουν τον παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής είναι οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, όπως παραδέχτηκε ο Κώστας Κατσουράνης κατά την διάρκεια της συγκέντρωσης εν όψει των προκριματικών αγώνων με την Ελβετία (5/9) και την Μολδαβία (9/9).

«Θα είναι πολύ σημαντική για μας αυτή η πρόκριση αν έρθει μιας και μετά το EURO της Πορτογαλίας θέλουμε να πάρουμε μέρος σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θέλουμε όλοι να πάμε στη Νότιο Αφρική. Είναι τεράστιας σημασίας τα ματς που έρχονται. Πάμε να πάρουμε τη νίκη στην Ελβετία. Θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε τα φόντα να τα καταφέρουμε. ¶λλωστε, το έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν», δήλωσε ο 29χρονος μέσος του Παναθηναϊκού.

Όσο για τις σημαντικές απουσίες της Εθνικής ο Κατσουράνης ανέφερε: «Έχουμε όντως σημαντικές απουσίες και ευελπιστούμε εμείς οι παλιοί και τα νέα παιδιά να τα καταφέρουμε», ενώ πρόσθεσε ότι οι τέσσερις βαθμοί σε αυτά τα δύο ματς της Ελλάδας θα είναι μια καλή συγκομιδή. «Πάμε για δύο νίκες με Ελβετία και Μολβαδία, αλλά και οι τέσσερις βαθμοί να έρθουν είναι καλοδεχούμενοι. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια στην έδρα μας που πρέπει να τα κερδίσουμε».

www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις