«Καμπάνα» δύο αγωνιστικών στον Εντουάρντο

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2009 20:14
A- A A+

Ο επιθετικός της ¶ρσεναλ, Εντουάρντο ντα Σίλβα, τιμωρήθηκε την Τρίτη (1/9) με ποινή δύο αγωνιστικών για τη «βουτιά» στο παιχνίδι με τη Σέλτικ για τα play-off του Champions League και θα απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, αν δεν αλλάξει κάτι στην έφεση.

Σαφώς ευχάριστα νέα για τους «ερυθρόλευκους», που θα αντιμετωπίσουν την ¶ρσεναλ χωρίς τον Κροάτη επιθετικό, ο οποίος τιμωρήθηκε επειδή προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή.

Η σχετική ανακοίνωση της UEFA αναφέρει: «Η πειθαρχική επιτροπή της UEFA εξέτασε σήμερα την υπόθεση του ποδοσφαιριστή της ¶ρσεναλ, Εντουάρντο, 'για εξαπάτηση του διαιτητή' κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα play-off του Champions League στις 26 Αυγούστου κόντρα στη Σέλτικ και τιμωρήθηκε για δυο αγωνιστικές στις διοργανώσεις της UEFA».

Ο προπονητής της ¶ρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, εξαγριώθηκε με αυτά τα νέα, κάνοντας λόγο για «κυνήγι μαγισσών» και τόνισε ότι νιώθει πως ο σύλλογός του και οι παίκτες του γίνονται στόχος αδίκως. Προχώρησε ακόμα περισσότερο λέγοντας ότι η επιρροή των Σκωτσέζων στην UEFA έπαιξε ρόλο για την τιμωρία του Εντουάρντο.

Η ¶ρσεναλ έχει τη δυνατότητα να καταθέσει έφεση, με την ανακοίνωση της UEFA να συνεχίζει: «Κατά της απόφασης μπορεί να ασκηθεί έφεση από το σύλλογο ή τον ποδοσφαιριστή μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες από την κοινοποίηση της παραπάνω απόφασης».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις