Moto GP: Επαναπατρισμός για Ρόσι

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2009 20:30
A- A A+

Ο Βαλεντίνο Ρόσι επιστρέφει στην πατρίδα του για το Γκραν Πρι του ερχόμενου Σαββατοκύριακου στο Σαν Μαρίνο και εκεί θα προσπαθήσει να διορθώσει την κατάσταση, έπειτα από την πτώση που είχε στην Ιντιανάπολις προχθές, αλλά και την ήττα στον αγώνα του Μούτζελο. Ο «Γιατρός» δήλωσε ότι θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο αποτέλεσμα μπροστά στο Fan Club του.

Στο Μούτζελο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη νίκη μπροστά στους συμπατριώτες του ο Βαλεντίνο Ρόσι και τώρα στο Σαν Μαρίνο έχει μια δεύτερη ευκαιρία να το κάνει αυτό, αλλά και κίνητρο έπειτα από την πτώση του στον αγώνα της Ιντιανάπολις. Έτσι, ο Ιταλός είπε στο πριβιού της Fiat Yamaha ότι θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. «Είμαι χαρούμενος που δεν περιμένουμε πολύ για τον επόμενο αγώνα μετά το λάθος που έκανα στην Ιντιανάπολις.

Πέρυσι στο Μισάνο ήταν φανταστικά να κερδίσω μπροστά στους θαυμαστές μου και μετά την ήττα στο Μούτζελο φέτος είμαστε συγκεντρωμένοι στο να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», δήλωσε ο «Γιατρός και πρόσθεσε ότι όλο το Fan Club του θα τον υποστηρίξει και φέτος. «Το Fan Club μου θα κάνει μεγάλο πάρτι και ελπίζω να τους δώσουμε θέαμα. Όλα μπορούν να συμβούν και το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει ακόμα. Εγώ απλά θα προσπαθήσω να κερδίσω όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς σε κάθε αγώνα».

Πηγή: www.gazzetta.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις