Η ατζέντα της ημέρας

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2009 05:39
UPD:10:13
A- A A+

* Με τον Ευρωπαϊο Επίτροπο Χοακίν Αλμούνια συναντάνται σήμερα στις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννης Παπαθανασίου.

* Εντός της ημέρας θα παραδοθεί στον υπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Τάξης, Χρήστο Μαρκογιαννάκη, το πόρισμα για τις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

* Στις 11 π.μ. συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη για της συνθήκες στην αγορά.

* ΣΤις 11 το πρωΐ επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΟΑΕΔ, στον ¶λιμο.

* Στις 11:15 π.μ. συνάντηση του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Βαληνάκη με τη νέα βοηθό υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδια και ευρωπαϊκά και ευρω-ασιατικά θέματα, Tina Kaidanow.

* Στις 11:30 π.μ. συνάντηση του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιώργο Προβόπουλο.

* Στις 11:30 το πρωΐ επίσκεψη του υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών Ευριπίδη Στυλιανίδη και του δημάρχου Αθηναίων Νικήτη Κακλαμάνη στα έργα στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Αθηνών, στο Μεταξουργείο.

* Στις 11:30 το πρωΐ συνεδριάζει υπό την προεδρία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, το Συντονιστικό Κοινοβουλευτικό Όργανο του κόμματος.

* Στις 12 το μεσημέρη συνάντηση της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη με τη βοηθό υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Tina Kaidanow.

* Στη 1 μ.μ. ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, θα δεχθεί το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών.

* Στη 1 μ.μ. η συνεδρίαση της οργανωτικής επιτροπής της Ένωσης Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων Ελλάδος (ΕΝΑΕ) που συστάθηκε για τη Συνδιάσκεψη της Κέρκυρας, με θέμα: «Οργανωτικά Συνδιάσκεψης Αιρετών Γυναικών στην Κέρκυρα 25 & 26 Σεπτεμβρίου 2009».

* Στις 8 μ.μ. στη Σταυρούπολη συνάντηση του υπουργού Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά με τον νομάρχη Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της Μονής Λαζαριστών, Παναγιώτη Ψωμιάδη.

* Συνάντηση με τα προεδρεία των ΓΣΕΒΕΕ και ΕΣΕΕ, θα έχει το μεσημέρι, η υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

* Το Ενεργειακό Κέντρο Πτολεμαΐδας επισκέπτεται σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Δημήτρης Κοντός, κατόπιν εντολής της υπουργού, Φάνης Πάλλη-Πετραλιά.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή