Αλ. Τσίπρας: Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά τις εκλογές

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2009 15:19
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ

A- A A+

Την ανεργία, ιδίως των νέων και των γυναικών, την ετεροαπασχόληση και την υποαπασχόληση, ανέδειξε ως πραγματικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας ο πρόεδρος του Συνασπισμού Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος επισκέφθηκε τον ΟΑΕΔ.

Αναφερόμενος στα σενάρια προκήρυξης πρόωρων εκλογών, σημείωσε πως «το πραγματικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τόπος δεν είναι το αν αύριο ο πρωθυπουργός θα προκηρύξει εκλογές ή αν αυτές θα προκληθούν από τη στάση του ΠΑΣΟΚ τον Μάρτη» και πρόσθεσε: «Το πραγματικό δίλλημα είναι αν θα συνεχίσουμε να έχουμε μια κοινωνία με χιλιάδες νέους ανθρώπους άνεργους, όμηρους ενός πελατειακού συστήματος ή αν θα υπάρξει μία ασπίδα αλληλεγγύης με αξιοπρεπείς μισθούς και εργασία».

Α. Τσίπρας: Το δίλημμα δεν είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές αλλά τι θα γίνει μετά από αυτές

Α. Τσίπρας: Το δίλημμα δεν είναι πότε θα γίνουν οι εκλογές αλλά τι θα γίνει μετά από αυτές

Βάλλοντας κατά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμπλήρωσε πως το ζήτημα είναι τι θα γίνει μετά από αυτές τις εκλογές, διαβεβαιώνοντας πως η Αριστερά είναι παρούσα: «Το πραγματικό δίλημμα δεν είναι πότε θα γίνουν εκλογές αλλά το τι θα γίνει μετά από αυτές τις εκλογές. Θα έχουμε μία από τα ίδια; Με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ ή συγκυβέρνηση των δύο ή θα έχουμε μία διέξοδο για την κοινωνία».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή