Δράση: Αδυναμία Καραμανλή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκάλεσε

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2009 22:52
A- A A+

«Ο κ. Καραμανλής καταφεύγει σε εκλογές από αδυναμία να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που οι πολιτικές του προκάλεσαν» σχολίασε η Δράση, σημειώνοντας πως «σπατάλησε δύο νωπές εντολές και προσπαθεί να πείσει ότι θα επωφεληθεί της τρίτης για να κάνει όσα δεν έκανε τα τελευταία 5,5 χρόνια».

Αναφέρει δε πως ο πρωθυπουργός «επιρρίπτει ευθύνες στην αντιπολίτευση που δεν τον στήριξε στις δύσκολες αποφάσεις αλλά δεν δεσμεύεται να στηρίξει αυτός το ΠΑΣΟΚ σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ σχηματίσει κυβέρνηση».

«Κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ που δηλώνει ότι θα προκαλέσει εκλογές με την ευκαιρία της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας αλλά δεν δεσμεύεται να μη τις προκαλέσει η ΝΔ, σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ αναλάβει την κυβέρνηση», επισημαίνει η Δράση και προσθέτει πως «για τα βοθρολύματα της Siemens το ''διάγγελμα'' δεν είχε τίποτε».

Καταλήγοντας δε υπογραμμίζει ότι «η Δράση ενώ αναγνωρίζει τα σοβαρότατα προβλήματα της οικονομίας καταδικάζει τη μέχρι σήμερα πολιτεία της ΝΔ» και κάνει λόγο για «άτολμη, άνευρη και ανεύθυνη κυβερνητική πολιτική της ΝΔ που δεν επιτρέπει σε κανένα την ψευδαίσθηση ότι κάτι θα αλλάξει μετά τις εκλογές».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή