Γ. Παπανδρέου: Ώρα για εθνική ανάταση

«Το ΠΑΣΟΚ ζητά ψήφο αυτοδυναμίας»
Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2009 20:24
UPD:22:07

A- A A+

Ξεκινάμε μαζί έναν νέο αγώνα, που είναι ο αγώνας για τη νίκη των Ελλήνων, τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, κατά την έναρξη της ομιλίας του στο Θησείο σε εκδήλωση για την επέτειο ίδρυσης του κόμματος.

«Ήρθε η ώρα του λαού, για μια νέα αρχή, μια νέα πορεία εθνικής ανάτασης» σημείωσε επισημαίνοντας πως «μπροστά μας ορθρώνονται προκλήσεις αλλά θα δουλέψουμε αδιάκοπα». Επίσης δήλωσε την αποφασιστικότητα του κόμματός του να συγκρουστεί με κάθε κατεστημένο.

Γ. Παπανδρέου: Δεσμεύομαι για μία ηγεσία αξιών

Γ. Παπανδρέου: Δεσμεύομαι για μία ηγεσία αξιών

Ο κ. Γιώργος Παπανδρέου ζήτησε από το λαό ψήφο αυτοδυναμίας «για να κάνουμε δυναμική νέα αρχή» και στη συνέχεια επιτέθηκε στη ΝΔ, σημειώνοντας πως στις εκλογές συγκρούονται δύο διαφορετικές πολιτικές επιλογές: Εκείνοι εκπροσωπούν την πελατειακή και αδιαφανή διαχείριση του πλούτου, εμείς εκπροσωπούμε την πρόοδο, μια πορεία δημιουργίας βασισμένη σε αξίες, συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε την αναγκαιότητα της ευρύτερης δυνατής ενότητας της κοινωνίας: «Σήμερα χρειαζόμαστε ξανά την ευρύτερη δυνατή ενότητα όλων των δυνάμεων της δημιουργίας της παραγωγής της εργασίας της υγιούς επιχειρηματικότητας».

Βάλλοντας κατά της ΝΔ υποστήριξε πως το κυβερνών κόμμα δεν τίμησε την εντολή του λαού, οδήγησε τη χώρα σε κρίση πριν τη διεθνή κρίση, φυγομαχεί και αποδείχθηκε κατώτερο των περιστάσεων και υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο, έχοντας σχέδιο ανάταξης της οικονομίας και αναδόμησης του πολιτικού συστήματος, «σχέδιο εθνικής ανάτασης» όπως το χαρακτήρισε, το οποίο θα παρουσιαστεί στη ΔΕΘ.

Καταλήγοντας τόνισε πως «η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα μια εντελώς διαφορετική πολιτική ηγεσία», δεσμευόμενος για «μια ηγεσία που θα ξεκινήσει τις ανατροπές από την ίδια την εξουσία», για μια ηγεσία αξιών που δεν χρωστάει σε κανέναν και κάλεσε το λαό «σε μία νεά εθνική ενότητα».

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή