Ολυμπιακός: Αισιοδοξία από το... μέτωπο

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2009 22:38
A- A A+

Χαρμόσυνο ήταν τα νέα από το μέτωπο των τραυματιών στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Γκαλέτι και Τοροσίδης ανεβάζουν στροφές, την ώρα που ο Ματ Ντάρμπισιρ μετρά κυριολεκτικά αντίστροφα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους.

Στους τραυματίες έχει εστιάσει την προσοχή του το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού, αφού είναι κοινό μυστικό πως στηρίζουν πολλά στις... εσωτερικές μεταγραφές.

Ο Γκαλέτι ανεβάζει στροφές και γίνεται αγώνας δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με την ¶λκμααρ στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Από την άλλη, καλύτερα πηγαίνει ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος δείχνει να προλαβαίνει την αναμέτρηση με την Καβάλα.

Καλύτερα από όλους φαίνεται πως είναι ο ¶γγλος στράικερ που μέρα με την μέρα ενδέχεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους. Εκτός των άλλων και ο ¶κης Στολτίδης θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Εργοτέλη και θα δώσει ακόμη μια πολύτιμη βοήθεια σοτν Τιμούρ Κετσπάγια.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι τα μέσα του μήνα και ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις