Ρεχάγκελ: Καλή και η ισοπαλία

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2009 20:28
A- A A+

Η νίκη είναι ο στόχος της Εθνικής Ελλάδος στην σαββατιάτικη κρίσιμη αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελβετία στην Βασιλεία, ωστόσο, ο Ότο Ρεχάγκελ δηλώσει ικανοποιημένος και με την ισοπαλία.

Το γεγονός ότι η εθνική μας είναι ισόβαθμη με 13 βαθμούς στην κορυφή του ομίλου με τους Ελβετούς, καθιστά θετικό αποτέλεσμα και την ισοπαλία, όπως τόνισε ο Γερμανός εκλέκτορας στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής.

Αναλυτικά, ο Ότο Ρεχάγκελ ανέφερε:

«Αισθάνομαι πολύ καλά στην Ελβετία, άλλωστε εδώ κάνω διακοπές τα τελευταία 30 χρόνια. Αύριο μας περιμένει μία δύσκολη και σκληρή αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες διεκδικούν την πρώτη θέση, περιμένουμε ένα κατάμεστο γήπεδο, αυτό δείχνει πόσο ενδιαφέρεται το κοινό για το ματς.

Εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να έχουμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα. Λείπουν κάποιοι παίκτες αλλά όσοι θα παίξουν θα δώσουν το 100%.

Θέλουμε να νικήσουμε, αλλά και η ισοπαλία είναι καλή γιατί παραμένουμε πρώτοι. Πρέπει να βλέπεις τη βαθμολογία. Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα να είναι συμπαγής για να πετύχει τον στόχο της.

Εμείς θέλουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και αν γίνεται να κερδίσουμε. Η λέξη ρεβάνς δεν μου αρέσει. Οι παίκτες πρέπει να είναι πανέτοιμοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Εδώ και 30 χρόνια έχω άριστη σχέση με τον Χίτσφελντ. Στο ποδόσφαιρο, όμως, κανείς δεν μπορεί να αιφνιδιάσει πλέον. Παίζουν 11 εναντίον 11, τα κόρνερ εκτελούνται από τη γωνία και τα πέναλτι από το σημείο του πέναλτι».

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις