Φιλική ισοπαλία για Ηρακλή

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2009 20:42
A- A A+

Ισόπαλος 1-1 με την βουλγάρικη Λοκομοτίβ Μέζντρα αναδείχθηκε ο Ηρακλής. Το γκολ ο Παπαζαχαρίας στις καθυστερήσεις.

Καλός αλλά ακίνδυνος επιθετικά ο Ηρακλής ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Λοκομοτίβ Μέζντρα, ομάδα πρώτης κατηγορίας του βουλγαρικού πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Προτάσοφ παρέταξε την ομάδα με σχήματα σε διάταξη 4-4-2 σε ρόμβο και σχεδόν όλους τους βασικούς στην ενδεκάδα. Ο Κοβαλέφσκι ήταν κάτω από τα δοκάρια, οι Μάρτος (δεξιά), Γιαννούλης (αριστερά) και Κατσαμπής. Λέκι στην άμυνα, ο Ντιέ μπροστά στα στόπερ, ο Τουμά δεξιά, ο Παπαστεργιανός αριστερά, ο Ντίκα στην κορυφή και οι Μπόσνιακ, Ιάκομπ στην επίθεση.

Οι Βούλγαροι χωρίς καν να απειλήσουν προηγήθηκαν στο 15΄ αφού εκμεταλλεύτηκαν το δώρο της άμυνας του Ηρακλή και ο Χαζούροφ με πλασέ ανοίξει το σκορ.

Στην επανάληψη το παιχνίδι κύλησε στον ίδιο ρυθμό με τη διαφορά ότι στον ρόμβο αγωνίστηκαν, αριστερά ο Τουμά και δεξιά ο Μποσνιακ, με τον Ντάλα Μπόνα στην κορυφή ενώ προωθήθηκε ο Ντίκα δίπλα στον Ιάκομπ. Το γκολ του Ηρακλή σημείωσε στις καθυστερήσεις ο Παπαζαχαρίας ύστερα από κόρνερ που εκτέλεσε ο Ντίκα.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Μάρτος, Κατσαμπής (46' Παπαζαχαρίας), Λέκι, Γιαννούλης (46' Περπερίδης), Ντιέ, Παπαστεριανός (46' Ντάλα Μπόνα), Τούμα, Ντίκα, Μπόσνιακ, Γιάκομπ.

Λοκομοτίβ Μέζντρα: Ιβάνοφ, Χριστόζοφ, Πάζιν, Μοράλες, Στάνκοφ, Σοφρόνιεφ, Πέτκοφ, Ίλιεφ, Αν. Τοντόροφ, Τούλιο, Χαζούροφ.

Κάνουν έφεση

Έφεση επί της πρωτόδικης απόφασης, για την ποινή της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και το πρόστιμο 60.000 ευρώ, για τα γεγονότα του Ηρακλής - ¶ρης, θα ασκήσει στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ ο νομικός του Ηρακλή Χάρης Γρηγορίου. Ο λόγος έχει να κάνει με το σκεπτικό της πρωτόδικης απόφασης, το οποίο κάνει λόγο για "εκτεταμένα επεισόδια" και όχι για μεμονωμένο περιστατικό.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις