Διαψεύδει τα σενάρια υποψηφιότητάς της η γ.γ. του υπ. Παιδείας

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2009 13:37
A- A A+

Τα σενάρια περί υποψηφιότητάς της στο Νομό Αχαΐας στις επικείμενες εκλογές διέψευσε εκ νέου σήμερα η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Νίκη Γκοτσοπούλου.

«Η ενασχόλησή μου με την πολιτική ουδέποτε είχε συνδυαστεί με πιθανά μελλοντικά κοινοβουλευτικά αξιώματα. Αντιλαμβάνομαι την πολιτική όχι ως αξίωμα αλλά ως προσφορά και υπηρεσία στο κοινωνικό σύνολο. Γι’ αυτόν και μόνο το λόγο, με χαρά αποδέχτηκα την τόσο τιμητική πρόταση του υπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. ¶ρη Σπηλιωτόπουλου, στην κρίσιμη αυτή φάση της έναρξης και διεξαγωγής του Εθνικού Διαλόγου για την Παιδεία, να αναλάβω τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Υπουργείου. Τέτοιες αναφορές σαν αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, περί δικής μου υποψηφιότητας, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα», επισημαίνει η κ. Γκοτσοπούλου και καταλήγει:

«Ως εκ τούτου, σας παρακαλώ πολύ, πέραν της συγκεκριμένης διάψευσης που επιθυμώ να δημοσιεύσετε, να μην εμπλέξετε εκ νέου το όνομά μου, σε αντίστοιχα σενάρια».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή