Δεν θα είναι υποψήφιος ο Αλέκος Αλαβάνος

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 12:08
UPD:15:26

A- A A+

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου γνωστοποίησε με λιτή ανακοίνωσή του ο Αλέκος Αλαβάνος, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει νέα αναστάτωση στην παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/09/07/1711302.htm .

«Επιθυμούμε να είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης, όπως όλα τα στελέχη μας» ήταν το πρώτο σχόλιο από κύκλους της ηγεσίας του ΣΥΝ.

Με ενδιαφέρον πλέον αναμένεται η στάση της Ανανεωτικής Πτέρυγας, η οποία ήδη έχει εκφράσει ανοικτά τη διαφωνία της με την πρόταση Τσίπρα που έγινε τελικά δεκτή.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η Ανανεωτική Πτέρυγα σημειώνει ότι καταψήφισε στη συνεδρίαση της ΚΠΕ την Πρόταση της πλειοψηφίας της Π.Γ., που αφορούσε το «πακέτο» -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- εκλογικής συμφωνίας με τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Αντιθέτως, υπογραμμίζει, «υπερψήφισε την ομόφωνη πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ της Παρασκευής (04/09/09) που ζητούσε την εκλογική μας παρουσία με επικεφαλής τον Πρόεδρο του ΣΥΝ Αλ. Τσίπρα».

Καταλήγοντας, η Ανανεωτική Πτέρυγα ανακοινώνει ότι συγκαλεί Πανελλαδική Σύσκεψη για αύριο Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο ξενοδοχείο Athens Imperial (Πλ. Καραϊσκάκη) για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που προκύπτουν εν όψει των εκλογών.

«Δεν είμαστε εισαγγελείς προσωπικών επιλογών. Αυτό που αποδείχθηκε είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έπαιξε και παίζει αρνητικό ρόλο στην ανάγκη ριζοσπαστικοποίησης που επιβάλλουν οι καιροί μας», δήλωσε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα σχετικά με την απόφαση του Αλέκου Αλαβάνου να μην κατέβει υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή