Διαψεύδονται τα περί επαφής Σαλπιγγίδη με Ολυμπιακό

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 14:35
UPD:15:23
A- A A+

O μάνατζερ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη διέψευσε σήμερα τα σενάρια περί επαφής του παίκτη με τον Ολυμπιακό, την ώρα που το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού με τον Παναθηναϊκο παραμένει ανοικτό.

Σε δηλώσεις του στον «ARRENA 89,2», ο Δημήτρης Αγγελής τόνισε μεταξύ άλλων: «Αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις έχει παγώσει, γιατί ο Δημήτρης βρίσκεται εκτός Ελλάδας για τις υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Θέλω να πιστεύω ότι τις επόμενες ημέρες, που θα γυρίσει, θα ξαναμπούμε σ΄ ένα καινούριο κύκλο συζητήσεων. Όταν έχεις να κάνεις με κάποιον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού τα τρία τελευταία χρόνια, είναι μία δύσκολη υπόθεση, το θέμα δεν είναι εύκολο. Για τον Δημήτρη το θέμα δεν είναι το οικονομικό, όπως ακούγεται τις τελευταίες μέρες».

Όσον για τα σενάρια που τον φέρνουν στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη απάντησε: «Θέλω να το διαψεύσω, δεν υπάρχει καμία επαφή από τον Ολυμπιακό προς εμάς. Επειδή και σήμερα είχα μια επικοινωνία με τον Δημήτρη, μου ξεκαθάρισε και εμένα και θα το αναφέρει και ο ίδιος, όταν γυρίσει, ότι δεν υπάρχει θέμα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ακόμα και αν δεν συμφωνήσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό».

Τέλος, αναφορικά με το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ο πελάτης του στο εξωτερικό είπε: «Αυτή την ιδέα πάντα την έχει ο Δημήτρης. Είναι και σε μια ηλικία 28 ετών. Υπάρχουν κάποια παιδιά από την εθνική ομάδα που συζητούν μαζί του και του λένε πώς είναι να παίζεις στην Ευρώπη, κάποια στιγμή το έχει στο μυαλό του. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον, όμως αυτή τη στιγμή δεν θέλει να συζητήσει για αυτά τα θέματα, γιατί είναι παίκτης του Παναθηναϊκού μέχρι το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι θα αποφασίσει τι θα κάνει από το Γενάρη και ύστερα. Δεν είναι μόνο το οικονομικό θέμα, είναι και θέμα φιλοδοξίας, τι θέλει μέσα του να κάνει. Θέλει να συζητήσει και με την οικογένειά του και να πάρει μία κρίσιμη απόφαση, γιατί είναι το προτελευταίο σχεδόν συμβόλαιο που θα κάνει. Δεν είναι εύκολη περίπτωση».

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα πρωταθλήματα που δείχνει να προτιμά ο Σαλπιγγίδης, είναι το γερμανικό κατά πρώτο λόγο και μετά το ισπανικό.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις