Π. Λαφαζάνης: Τώρα αρχίζει η προεκλογική εκστρατεία

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 15:28
A- A A+

«Το μείζον πρόβλημα δεν είναι ο επικεφαλής, είναι οι συλλογικές διαδικασίες» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης σε συνέντευξή του στο ρ/σ Alpha, σχετικά με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως «ο ΣΥΝ μέσα από τέτοιου είδους αποφάσεις αναδείχνεται με μεγαλύτερο κύρος και ως δύναμη ευθύνης και μεγάλης προοπτικής. Μια δύναμη που δεν κολλάει σε πρόσωπα, δεν κολλάει στον ηγέτη της, αλλά κοιτάει μπροστά για την μεγάλη συμπαράταξη της Αριστεράς. Αυτό είναι το ζητούμενο και ένα όραμα δεκαετιών».

«Το μείζον πρόβλημα δεν είναι ο επικεφαλής, είναι οι συλλογικές διαδικασίες» σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, επεσήμανε ότι «ως πρόεδρος της μεγαλύτερης συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος δηλαδή του ΣΥΝ, θα έχει ένα άτυπο προβάδισμα το οποίο θα του εκχωρείται ως μεγαλύτερης συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ», συμπληρώνοντας πως «ο ΣΥΝ θα συνεχίζει να έχει το μεγαλύτερο βάρος, να είναι η συνιστώσα με τη μεγαλύτερη δυναμική. Από εκεί και πέρα, δεν πρέπει να θεωρούμε ότι οι άλλες συνιστώσες επειδή είναι μικρότερες να δέχονται ηγεμονισμούς και επιβολή θέσεων και απόψεων. Δεν γίνονται έτσι οι συμπράξεις».

Ερωτηθείς σχετικά με τις δημοσκοπήσεις, ο κ. Λαφαζάνης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την αντιστροφή του κλίματος. «Για μας τώρα αρχίζει η προεκλογική εκστρατεία. Και επειδή θα την δώσουμε με διαφορετικό τρόπο και επειδή θα δώσουμε διαφορετικό κλίμα, θα ξανασυσπειρώσουμε τον κόσμο και ίσως να αποκτήσουμε και μεγαλύτερη δυναμική. Θα το παλέψουμε για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή