ΝΔ: Και πάλι νικητές με συλλογική και συντονισμένη δουλειά

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 17:17
UPD:17:23
A- A A+

«Η ΝΔ προσέρχεται στην εκλογική μάχη με την αυτοπεποίθηση, την αισιοδοξία και την αποφασιστικότητα που της δίνουν η ειλικρίνεια και η υπευθυνότητα της πολιτικής της, το ξεκάθαρο μήνυμά της και ο ηγέτης της Κώστας Καραμανλής που προτάσσει πάνω από όλα το συμφέρον της πατρίδας μας», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος μετά από τη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα στη Ρηγίλλης υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε πως «το αποτέλεσμα της εκλογής της 4ης Οκτωβρίου θα κρίνει την πορεία της χώρας στους δύσκολους καιρούς μιας διεθνούς κρίσης, που δεν έχει προηγούμενο τα τελευταία 80 χρόνια».

Γ. Κουμουτσάκος: Ο επιπόλαιος λαϊκισμός του ΠΑΣΟΚ οδηγεί σε αδιέξοδο

Γ. Κουμουτσάκος: Ο επιπόλαιος λαϊκισμός του ΠΑΣΟΚ οδηγεί σε αδιέξοδο

Σημείωσε εκ νέου πως «η εκλογή ήταν αναγκαία για να προστατευθούν τα συμφέροντα του τόπου» και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι «ανεύθυνα και παίζοντας με το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας θα έριχνε τον τόπο σε μια καταστροφική για την οικονομια παρατεταμένη εκλογική περίοδο έξι μηνών».

Επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ, υπογραμμίζοντας πως «οι Ελληνες πολίτες να είναι βέβαιοι ότι στις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθεί ότι ο επιπόλαιος λαϊκισμός του ΠΑΣΟΚ και του αρχηγού του οδηγεί σε αδιέξοδο».

Επανέλαβε δε τη θέση ευθύνης που έχει λάβει η ΝΔ, σε αντίθεση με «το αδιέξοδο αυτό της αοριστολογίας και των αντιφατικών υποσχέσεων χωρίς όριο, που οδηγεί σε εξεπέραστους κινδύνους».

Εξέφρασε ακόμη την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, σημειώνοντας: «είμαστε βέβαιοι - είμαστε σίγουροι - ότι με συλλογική και συντονισμένη δουλειά θα είμαστε και πάλι νικητές με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή».

«Αυτή την κρίσιμη ώρα καλούμε τους πολίτες να επιλέξουν την πολιτική και τον ηγέτη, τον κυβερνήτη που θα εξασφαλίσουν προοπτική και ελπίδα με δύσκολες αλλά απολυτα αναγκαίες αποφάσεις, πρόσκαιρα όχι ευχάριστες αλλά που αποτελούν το μόνο σίγουρο δρόμο για την οριστική έξοδο από τη σημερινή κρίση», πρόσθεσε.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα ο κ. Κ. Καραμανλής ενημέρωσε τα μέλη της για τη στρατηγική και την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα, ενώ συζητήθηκαν επίσης το πρόγραμμα δράσης και οι περιοδείες της προεκλογικής περιόδου.

«Ο Πρόεδρος και τα στελέχη θα βρεθούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας», ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος, συμπληρώνοντας ότι «το κόμμα βρίσκεται, ήδη, σε πανστρατιά και τα στελέχη μεταδίδουν απο τις περιφέρειές τους μηνύματα αισιοδοξίας και αποφασιστικότητας».

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή