Ολυμπιακός: Τρεις εβδομάδες έξω ο Μαρέσκα

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 21:32
A- A A+

Εκτός δράσης για δυόμισι με τρεις εβδομάδες θα μείνει ο μέσος του Ολυμπιακού, Ένζο Μαρέσκα, καθώς μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού.

Οι συνέπειες της βαριάς ήττας από τον Εργοτέλη δεν έχουν να κάνουν μόνο με τον ψυχολογικό τομέα αλλά και με τον αγωνιστικό. Ο Ολυμπιακός έχασε τον Ένζο Μαρέσκα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες ενώ δέκα ημέρες εκτός δράσης θα μείνει ο Ραούλ Μπράβο.

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός μέσος έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο και θα απουσιάσει σίγουρα από τους αγώνες με Καβάλα, ¶λκμααρ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Πανιώνιο.

Στο μεταξύ, σε ακτινολογικό έλεγχο υποβλήθηκε ο Ραούλ Μπράβο, ο οποίος έχει υποστεί ένα απαρεκτόπιστο κάταγμα ρινικού οστού. Ο Ισπανός αμυντικός υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας για διάστημα περίπου δέκα ημερών.

Πλέον, ο Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να προσφύγει στις υπηρεσίες του Ιεροκλή Στολτίδη, ο οποίος επέστρεψε υγιής στην αγωνιστική δράση, ώστε να καλύψει το κενό του Μαρέσκα ενώ θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας θα πάρει ο Ντιντιέ Ντομί.

Πηγή: www.goal.com/gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις