Με το διοικητή της ΤτΕ ο Γ. Παπανδρέου

Ομιλία σε ανοικτή συγκέντρωση στη Αλεξανδρούπολη
Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009 08:56
A- A A+

Με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας θα συναντηθεί το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Το βράδυ, ο κ. Παπανδρέου θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση στην Αλεξανδρούπολη.

Εν τω μεταξύ δέσμη μέτρων για τη διαφάνεια και το περιβάλλον κατά τον εκλογικό αγώνα θέτει σε εφαρμογή το ΠΑΣΟΚ, με απόφαση του προέδρου του κ.Παπανδρέου.

Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά του κόμματος, το ΠΑΣΟΚ θα χρησιμοποιήσει πόρους μόνον από την κρατική επιχορήγηση και εισφορές αποκλειστικά των μελών του. Καμία άλλη χρηματική ή άλλη ενίσχυση δεν πρόκειται να γίνει δεκτή και να χρησιμοποιηθεί.

Επίσης οι υποψήφιοι δεσμεύονται, πέραν των κανόνων της εκλογικής νομοθεσίας, να περιοριστούν στην έκδοση ενός μόνο προεκλογικού φυλλαδίου και μιας μόνο ταχυδρομικής αποστολής.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Γ. Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται για μια «πράσινη» προεκλογική εκστρατεία και για την ανάληψη της δαπάνης καθαρισμού των χώρων των προεκλογικών του συγκεντρώσεων. Οι οργανώσεις του δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο της αφισοκόλλησης για καμία προεκλογική δραστηριότητα.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή